Perjantaina oli tullut postista tilaamani Peerlinen vetovaljaat. Oli ihan pakko lähteä heti testaamaan Figon kanssa! Käytiin hiihtämässä lähi jäällä -on hyvät valjaat!! Nyt on koirien hyvä vetää niin hiihdossa kuin juoksussakin. Kipen perjantai meni rauhoituksesta heräillessä.


Taas "superlaadukkaita" kuvia uusista valjaista

Launtaina aamulla pari pientä lenkkiä ja sisänaksuja molemmille. Sitten koirat mun porukoille hoitoon, kun itse lähdettiin Pasin veljen tytön ristiäisiin.

Emma Elina

Laskiaissunnuntain kunniaksi lähdin taas Figon kanssa hiihtämään jäälle. Se on aika kelpo vetäjä. Ohittelee muut hiihtäjät tosi hienosti ja vetää alkuspurtin jälkeen tasasesti, välillä mua tsempaten jos meinaan hyytyä! Hymy Nimittäin taitaa olla mun&Figon tapauksessa niin, että hiihtäjältä loppuu kunto ennen koiraa...

Kippe lenkkeili Pasin kanssa rauhallisemmin. Saa olla vapaana, mutta ei sentään viiti ihan juoksuttamalla juoksuttaa.

Tänää aamulla innostuin jopa pikkasen tottistelemaan. Kippe oli super! Seuraaminen tänää tosi jees, itse lähinnä keskityin käännösten harjotteluun. Jäävät ok, samoin kaket jostain 10 metristä. Sisällä vielä tunnarit molemmille. Kippe eka laudalla ja toka 6 irtopalikan kanssa. Jälkimmäinen oli tosi taitava!!! Hymy Figo 2 kertaa irtopalikoilla. Tokalla vähän sähläsi, muuten ok. Molemmat teki olkkarissa paikallaolon loppuun.