Vuodatus on sitten hieman tökkinyt, joten tässä sitten koko kesän kuulumiset kerralla (takaan ettei kukaan jaksa tätä pätkää loppuun asti…). En sitte raaskinu vaihtaa uuteen blogiin, kun täällä on koko Kipen lapsuus...no, nyt vaan tekstein kun kuvat hävis, mutta anyway.


Kesäherkkuja


Figo&Emma-prinsessa mökkeilemässä

Niin se vaan taas loma vierähti, aivan liian nopeasti (niinhän se aina)… Thaimaan reissu oli oikein ihana&kiva. Säät vaihteli tuskaisesta helteestä kaatosateeseen (sateenkin aikana oli kyllä lämmin…), joten tuli tehtyä muutakin kuin köllötettyä biitsillä. Kokosin matkakuvat Ifolorin kuvakirjaan, niin voi sitten jälkikäteenkin muistella mitä kaikkea tuli tehtyä.


Yksi niistä listalla olleista asioita, mitä Thaimaassa nyt vaan pitää tehdä...


Turistit


Phi Phi-saarten reissulta

Koirat oli hoitoreissun jälkeen oikein hyvä kuntoisia ja tyytyväisen oloisia. Wiullahan alkoi eka juoksu juuri ennen reissuun lähtöä, joten jouduttiin jättämää juoksunen likka Vuokolle hoitoon… Kotiin meille palasi jotenkin ihan eri aikuinen koira. Vai oliko se vaan väsynyt riehuttuaan kaksi viikkoa Briiidan kanssa…? Toivottavasti, minen yhtää tahtoisi, että pennusta olisi jo kasvanu iso&aikuinen…niin rasittavia kuin ne osaakin toisinaan pentuina olla, niin ovat ne kuitenkin nii-in ihanan elämäniloisia ja touhukkaita. Eiköhän se tässä selviä, onko Wilma oikeasti rauhottunu ja aikuistunu, vai onko se vaan lomaväsyä…


Tätä saa tehdä aina porukoilla hoidossa ollessa -pelata fudista!

Töitten alkaessa saatiin vastavuoroisesti Sigma&Briida meille viikoksi hoitoon. Hyvinhän tuo elo sujuu viidenkin koiran kanssa –vähän enempi karvaa&hiekkaa sisällä  Nuo on kyllä niin huomaamattomia likkoja, että sisällä niitä ei paljon edes näe… Sigma otti meijän makkarin heti omaksi valtakunnakseen ja pötkötteli siellä omissa oloissaan.


Koko Lauma


Ihanat likat takapellolla

Tässä välissä meidän kesänlapset Skippy ja Figo täytti 5 ja 7 vuotta. Jos sitä lasten kasvaessa tajuaa ajan nopean kulun, niin sama on näiden nelijalkaisten kanssa… Siitä jo seitsemän vuotta kun F tassuteli meidän elämään. Toivottavasti se kulkee mukana vielä ainakin toiset seitsemän vuotta!! Ei ole Kippekään enää mikää nuori tytönhupakko, vaan sellainen kunnon kärttynen täti


Kipa kakkunsa kanssa


Kasvattaja-Jenni oli tehnyt ihanan synttärionnittelukuvan Konna-Rio pupseille,
pakko laittaa tännekin se muistoksi:

BH Eyewitness CSI “Casey”
Fin AgCh Eyewitness Crime Suspect “Figo”
Eyewitness Caught Inaction “Josko”
JK3 BH Eyewitness Cover Story “Jens”
BH Eyewitness Comedienne “Nipsu”
BH Eyewitness Class Act “Oiva”
BH Eyewitness Celebrity “Stara”
BH Eyewitness Cosmic Girl “Milli”

Mulla on treenimotivaatio vielä vähän kesälomilla. Nooh, jos suosiolla vähän lomailisi vielä treenien suhteen ja aloitteli pikkuhiljaa fiilisten mukaan... Hakua sentään on tullut treenittyä pari kertaa ja jotain pientä tokon tynkää likoille. Kipan kanssa haussa muistuteltu rullan palautuksen sääntöjä ja pidetty vaan hauskaa. Wilmalle tehty erilaisia versioita haamuista. Se on aivan samperin vaikea koira lukea, kun ei juuri mitenkään reagoi haamuihin. Joten en aina edes tiedä näkikö vaiko eikö?! Aina se kuitenkin suoraan piiloille pötkii ja käyttää nenäänsä hyvin. Se on tässä alussa paljon taitavampi piilojen paikallistaja mitä Kippe oli nuorena. Nyt sekin osaa jo pitää hauskaa maalimiesten kanssa.


Täti-ikään ehtinyt hakukoirani

Pasi palaili heti normaaleille reenivuoroille ja tulihan se pyörähdettyä maajoukkuekarsinnoissakin Turussa. Tänä vuonna ne ei tuloksellisesti menneet niin nappiin…tai siis ei nappiin ollenkaan. Lauantain ekalta karsintaradalta (hypäri) HYL jossain esteellä nro 13. Takaakierto -kohdassa. Toiselta radalta myös HYL –toiseksi viimeiseltä esteeltä…


Pikku pampula lentäää!! kuva: Pirjo Riekki

Olikin kaikkinensa kovatasoiset karsinnat ja hallissa huikea fiilis! Ja taisi Suomi saada nyt aika iskukykyisen joukkueen kasaan!! Poikien tulossaldosta huolimatta oli mukava, vaikkakin raskas, viikonloppu. Hienoja suorituksia ja mieletön tunnelma.


Ruissalon kylpylässä majoittumassa


F relaa


Syntymäkaupungissa vierailulla :)