Olipa rentouttavan nollaava viikonloppu. Perjantaina ajettiin suoraan mökkinaapureille, kun kaveripariskunta oli  myös ajellut mökilleen. Vietettiin sitten pe-la yö Jukan&Sannan kanssa saunoen, kokkaillen ja rupatellen, koirat sai juosta ulkona. Eli omalle mökille vasta lauantaina.

Oli kyllä niin löhöolo vähän nukutun yön jälkeen, että melkein teki mieli jättää illan agilitytreenit väliin! Silmänisku Ajettiin kuitenkin sitkeästi Asikkalaan treenaamaan. Meni kuitenkin tosi hyvin ennakkoajatuksista huolimatta. Maneesilla oli päivällä ollut Oreniuksen Annan koulutus kolmosen koirakoille, joten saatiin valmis, kunnolla mietitty rata. Kuva tässä (mikäli saa selvää, ja mittasuhteet ei varmasti pidä paikkaansa...):

Skippy otti tätä pätkissä, kun esim. kepit ja A ei vielä suju osana rataa. Puomille hienot kontaktit, ja ensimmäinen kerta, kun Pasin&Skippyn yhteistyö alkoi pelata niin, että rimat ei tippunut! Tämä oli ihan vain siitä kiinni, että Skippy ei vielä kestä vedätystä hypyillä, eli Pasi ei saa vedättää&kiirehtiä. Näin rimat pysyy ylhäällä, kun Kippe saa keskittymis rauhan hyppyjen ajaksi. Kääntyy kyllä ihan pirun nopeasti. ...ja kuumuu. Eli treenit enempikin vaan koira laskien, sillä kerää intoa ihan pelkästä tekemisestä. Hypyt oli n. 50cm, ei siis ihan täyskorkeita. Treenimäärään nähden hienoa menoa!! 

Figo kävi kaksi kertaa radalla. Alussa Pasi itse unohti radan tuolla kieputtelu kohdassa (9-14). Kepit meni treenien aikana kaksi kertaa oikealta puolelta sisään -> oli ihan Pasin moka, kun meni liian lähelle keppejä ja blokkasi Figolta tien. Figo haki kepit itse tosi hyvin, kun Pasi jäi taakse ja antoi tilaa. Figolta perus varmaa menoa, rimat pysyi ylhäällä ja kontaktit oli nyt tosi hyvät. Figo on treeneissä sellanen vähän hitaan letkeä kisoihin verrattuna. Eli treeneissä saa enempikin kannustaa ja kehua, että vauhtia tulee lisää. Lopussa meni jo koko rata puhtaasti ja kurvit saatiin tiukemmiksi Pasin ohjausta parantamalla ja eri ohjauskuvioita kokeilemalla.

Olin sitten niin laiskalla päällä, että peruin osallistumisen sunnuntai aamun hakutreeneihin, että saa nukkua pitkään *mitähän priorisointia tämä on?!?* Joten sunnuntaina nautittiin vaan ulkoilusta mökkijäällä & mahtavasta auringon paisteesta!! Niin, ja Skippyllä alkoi toiset juoksut (ekat oli heinäkuussa). Tässä kuvia jäällä temuilusta (nyt kyllä meni useimmissa tarkennukset ja valoitukset hieman pyllylleen...aaarg):

SKIPPY THE KANGAROO:

FIGO VAUHTIHIRMU JA POSEERAAJA:

YHDESSÄ TEMUTEN:

SITTEN KUISTILLA CHILLAILLEN: