Viikonloppu alkoi aikas mukavasti; mulla Arnold´sin tuplasuklaamuffinsilla, päikkäreillä&aurinkoisella iltalenkillä, Pasilla Kotkan iltakisoilla.

Wiuska oli taas "ihan hyvä" ;-) Ekalla radalla (hypäri) toinen rima alas ja tulos näinollen 5. Aika oli luokan nopein ja kuten ratatyöntekijä oli todennut; taisi häntäkarvat jäädä radalle, niin lujaa kuulema meni, heh. Toiselta radalta 0, sijoitus 3. Twixyn ja Zenin jälkeen sekä toinen agi-SERT!!! Vikalla radalla oli tullut 2 rimaa alas...hmmmm.

P4214986-normal.jpg
Likkojen vkonlopun palkintosaldoa

Lauantaina minä&Skippy lähdettiin Pieksikselle. Lähdettiinkin sitten pirtsakasti klo 5.30, matkaseurana Sanna&Kaaos(&Wilma-labbis). EVL alkoi vasta klo 11, joten rauhassa ehdin kattomaan voittaja-luokan ja käymää Sannan kanssa lenkillä. Oli oikein hyvä (vaikkakin vähän väsynyt) fiilis aamusta asti. Sellanen kuin pitääkin; kiva mennä kisaamaan ja aika hyvä luotto omaan tekemiseen.

Yllättävänkin hyvät ajatukset, vaikka seuraaminen oli alle kk sitten aivan pohjissa ja paikkaistumisen meni maihin vielä tiistain hallireeneissä... Edellisistä kisoista asti toki tehty vaan pelkkää asennetta seuruuseen, mutta en ihan pystynyt luottamaan siihen, että se kantaa kisoihin asti kahden täysin epäonnistuneen kisan jäljiltä...

Näinhän siinä sitten kävi:
Paikkaistu ja -makuu 10; Oli tosi kivan skarppi ja avoin! Palkkautui hyvin.

Seuruu 8,5; Asenne kantoi kisoihin asti, jesjesjes. Käännökset tuntui aika seilaavilta ja vinoja PA:ja.
Idari 9; Oioioi, tämäkin kisavaikea liike onnistui. Annoin aika ronskin apukäskyn vikaan istumiseen.
Luoksari 7,5; 2 käskyä sivulta maahan (katsoi juuri muualle?), muuten Kipaksi okei
Ruutu 10
Ohjattu 10
Metskuhyppy 9; vähän varovainen kapulan nosto ja paluuseen lähtö.
Tunnari 9; hetken joutui haistelemaan
Kaukot 5; taisipa tulla 3 käskyä ekaan istumiseen (?!), nousi istumisen kautta sitten seisomaan "nou"-käskyllä. Loput vaihdot sitten hyvin. Eli olisi voinut olla nollakin alun säädön takia...

Skippy tuntui hyvältä, oli tosi mun kanssa hommissa ja vastasi kerrankin hyvin kehuihin. Teki oikein tasoisensa suorituksen kaukoja lukuunottamatta! :)

Tällä saatiin kasaan 276,5 pistettä eli I-tulos jaaaaaa.... TK4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oli kiva valioitua suorituksella, mihin itse olin tyytyväinen!

Ensi lauantaina sitten Hyvinkään näytelmiin katsomaan, saadaanko anoa ihan TVA-titteliä...! ;)

TVA-normal.jpg
Taitava!!!

KIITOKSET tätäkin kautta kaikille tässä matkan varrella meidän kanssa treenanneille, liikkuroineille ja kaikintavoin auttaneille ihanille ihmisille!!! Erityisesti Heidi, Riikka ja Sanna EVL:n reenaamisesta&liikkuroinneista!! Sannalle special tänks vielä hulvattomista kisareissuista ja tästä kevätretkestä -yksin olisi ollut nii-in paljon tylsempää!! Ja Isoin Kiitos tietenkin pilkkunenälle -olet ihan paras, valiona tai ilman!