Oltii pikkuporukalla (3 ihmistä) hakuilemassa keskiviikko iltana Reuman takana Sataojalla. taas oli  mulle uusi maasto! Täältä kyllä löytyy suunnilleen joka kerralle uusi hakurata! :)

Ei mennyt ihan putkeen. Tai ehkä olen nyt liikaa tottunut siihen, että treeni menee juuri suunnitellusti -nii-in monta kertaa mennyt melkein täydellisesti!!

Otin 4 maalimiestä. Meillä oli tallattuna taas lyhyt 4 piston rata, käytännössä siis etu- ja takakulmat piilopaikkoina.

1. etukulma oli myötätuulen puolella, joten lähdettiin hakemaan hajua. Oletin maalimiehen olevan ihan takarajalla kulmassa, kun en ollut muuta ohjeistanut. Henna olikin sanonut, että jää vähän lähemmäs, kun siitä oli tallatessa puhetta, että nuorille ei välttämättä tartte mennä kulmaan asti, kun matkat oli yli 50 metriä. Ihmettelin, että en nähnyt piiloa, mutta ajattelin, että kyllä Kippe nyt tietää mistä suunnilta hakea ja palasimme keskilinjalle. Lähetin ja kävelin perään eturajaa keskimerkille asti, että näen paremmin.

Ihmettelin kun Skippy takarajan tuntumassa niin pyörii isoa rinkiä ja etsii, etsii, etsii.... Huusin hetken päästä luokse kun kaartoi eteenpäin niin paljon. Lähetin uudelleen siitä keskimerkin kohdilta. Nyt ihmettelin kun Kippe jäi siihen 5 metrin päähän pyörimään ihn tohkeissaan...ajattelin että en tee mitään kun oikeasti näytti siltä että on hajulla. Samalla huomasin, että ei hemmetti -maalimies on siinä mun vierellä parin metrin päässä!!! No Kippe löysi sen myös! :) Eli tämä oli aikamoista sähläystä -ei koiralta vaan ohjaajalta, joka neuvoi koiraa ihan minne sattuu....

2. etukulma vastatuuleen. Kävelin vähän keskilinjalta alueelle että pääsin kunnon lähetyskohtaan ja lähetin suorilta. Tämä meni suoraa takarajalle, missä Kippe hetken pyöri kunnes paikallisti piilon. Eli ihan ok.

3. pisto eli takakulma. Haettiin taas haju, ei ihan piilolle asti, mutta sieltä päin. Nyt en tiedä missä Kipen nenä oli?! Lähetin hyvälle suoralle linjalle, mutta pisto meni kuitenkin sellaiseksi takarajalla pyörimiseksi, kerran pyyhälsi ihan piilon ohikin.... Meni alueelta jo liian pitkäksi yli, joten huutelin pois, palkkasin hienosta luoksetulosta ja uusi lähetys. Nyt sitten löytyi se maalimies...!

4. oli taas sinne helppoon vastatuuleen ja otin aika riskin kun näiden sekoilujen jälkeen lähetin ilman apuja. Tämä kuitenkin taas ok, vähän joutui pyörimään ennen kuin piilo löytyi, mutta ei pahasti.

Ei siis mikään katastrofitreeni, mutta ei mennyt niin hyvin kuin yleensä, eikä tietty jääny sitten itellekään kovin onnistunu fiilis. Kippe oli vähän väsyny harkan jälkeen, tähän varmasti juoksemisen lisäksi vaikutti tosi lämmin sää! Ehkä Kippe ei alunperinkään ollut oikein parhaassa hakuiluvireessä, niin tyytyväisenä nukkui autossakin.... ;-)