Wiu kävi maanantaina neljättä kertaa Karoliinan käsittelyssä. Perjantainahan se oli Pasin kanssa Juhan valkkutreeneissä ekaa kertaa saikun jälkeen -ne treenit kun on vielä aika paljon raskaampia kuin esim. kisat, niin ei ole aiemmin uskaltanut. Lauantaiaamulla Wiu oudosti jätti välillä noustessaan oikean takajalan ylös koukkuun, ei siis heti vaarannut sille. Joten hieman jännitti missä kunnossa kaikkinensa on...

Pelko oli kuitenkin turhaa, sillä oli kuulema ollut hyvässä jamassa! Jos ei tietäisi hoitohistoriaa, niin siitä vasemmasta takasesta ei enää ollenkaan huomaisi mennyttä revähdystä. Huh. Lihaksia oli tullut vähän lisää edelliseen hoitokertaan verrattuna. Tällä kertaa ei enää edes laitettu neuloja, ainoastaan käsillä hoitoa. Karoliina oli vähän samaa mieltä mitä itsekin lauantaina uumoiltiin, että se oikea takanen johtui luultavasti jostain lihaskrampin tapaisesta. Eli on vielä normaalia heikommassa lihaskunnossa pitkän saikun jäljiltä, niin tuollainen tosi koville joutuminen sitten tuntuu lihaksistossa. Oli nimittäin muutoinkin aika väsyneen oloinen lauantain aamulenkillä.

Eli nyt sitten kehitetään lihaskuntoa ja saa/ pitää treenata! Kovan treenin jälkeen voisi harkita jotain lihaksia palauttavaa lisää.

F_junppaa.jpg
Figo näyttää jumppamallia :D

Muutoinhan tässä voi jo pikkuhiljaa alkaa hiljentymään joulun odotukseen. Tämän vuoden kisat on nyt kisailtu joka lajin osalta. Loppuvuonna treenataan mitä jaksetaan ;)

eo_ranking.jpg
EO-ranking näyttää siltä, että eiköhän se kisapaikka tule ensi heinäkuun Saksassa pidettäviin kisoihin :)
Vaikka ei tuo lopullinen lista ole, sillä tuolta puuttuu vielä joiltain koirakoilta pisteitä yms., mutta ei Wiun enää kymppisakin ulkopuolelle pitäisi tipahtaa.