Tulihan 4 vapaapäivää ihan tarpeeseen. Pidettii molemmat perjantai kesälomapäivää, joten suunnattii keskiviikkoiltana mökille koko lauma.


luonnon keskellä

Päivät hujahti chillaillen ja treenaillein isojen kanssa. Wiu sai viettää pennun elämää ja tutkia maastoja. Koirilla oli vapaa kulku pihalla koko ajan, Pönninen vietti ulkona yötkin. Wiu viiletti pitkin varvikkoja aina vaan nopeemmin&rohkeammin. Se löysi viikonlopun aikana myös nenänsä ja tutkii ympäristöä ihan hirmu uteliaana. Hyvin sekin pysyi omalla tontilla muitten mukana. Kyllä se kasvaa ihan silmissä. Eilen illalla kotiutuessa sen oikein tajusi, että Wiu on ihan eri koira kun keskiviikkona "lomille" lähtiessä. Sen koko, vauhti & uteliaisuus sen kuin kasvaa...


Mökillä koirat tuttuun tapaan ui


Pönniseltäkin talven jälkeinen uintijännitys on karissut


Wiuhti ei vielä uinu, vähän kasteli jalkoja&mahaa Pasin "avustuksella"...


...muuten vaan kyttäili rannalla isoja


...ja välillä onnistui nyysimää Wubban itelleen.

Veneiltiin kylälle jätskikiskalle&baarille muutamaan otteeseen sekä kävästii Heinolassa syömässä&tankillla. Wiukin pääsi tutustumaan veneilyyn, kun otettii se lauantaiaamuna mukaa kylämarkkinoille. Menessä istui mun sylissä, mutta paluumatkalle lähtiessä marssi heti pieneen säilytyskauloon, jossa nukkui matkan. Ei paljon hetkauttanu pintaan nosto tai pikku aallot -tyyppi nukkui tyytyväisenä. Markkinoilla oli paljon pennun ihailijoita ja sai oman muurinpohjaletunkin lettujen paistajalta.


pennunkokoinen kolo

Muuten Wiuhti oli ihan koirana, ei tainnut olla pennun elämässä tylsää hetkeä, kun kokoajan löytyi aareita&tutkittavaa mökkitontilta. Kyllä unikin maittoi, saatii nukkua yötkin ihan rauhassa.


rantavahti

Isojen kanssa tuli reenattuakin joka päivä jotain, ja Skippyn kanssa käytii pari juoksulenkkiä. Torstaina olin Skippyn kanssa Nastolassa, tehtii eka tokossa VOIttajan liikkeet läpi Elinan liikkuroimana ja sitten ilmasureenit. Illalla vielä Heinolaa tokoilemaan. Muuten mökillä reenaillen. Torstaina vielä jotenkin kulki, mutta pe&la meni kyllä ihan perseelleen, sama mitä tehtiin. Mulla paloi ihan käpy, mitä tietenkään ikinäkoskaan ei saisi käydä... Eipä siitä sen enempiä enää jaksa, jätin kuitenkin su tokokisat väliin, ei ollu oikein fiilistä....

Lauantai-illalla saatii mökille vähän vieraitakin. Jukka&Sanna tuli Noolan kanssa käymää ja sitten Pete&Reetta tuli myös, joten oli taas eloa mökissä.


pikku-Noola