Koska hakua/jälkeä ei enää arkisin valosan aikaan pääse tekemään, "keksittiin" uusi pimeänajan harrastus PK-porukan kanssa; canicross/vetohiihto. Käydään (ainakin) maanantaisin porukalla canicrossailemassa ja lumien tultua sitten hiihtäen (/kelkalla ketkä ei hiihdä). Mukavaa päästä porukalla tätäkin treenaamaan, tuleepahan enemmän ohituksia ja on kirittäjiä. Ja kaikki on muutenkin kivempaa hyvässä seurassa kuin yksin!

Eilen otin mukaan koko lauman, kun Pasilla oli illalla kotona vielä jotain työhommia. Menin aiemmin ja kävin alkulämpät hölkkäillen kaikkien kolmen kanssa (koirat tietty irti). Ihan alkuun vähän tokohömpötystä Wiulle.

Porukalla juostiin vaan sellainen parin kilsan lenkki -ei liikaa kerralla. Ihan hyvä välillä noinkin, ja eihän mullakaan ole koirat ollu vetämässä ties milloin?! Kesän/syksyn vähäiset juoksut menty aina mettässä koirat irti. Nyt veti molemmat, Skippy&F. F taas piti kivat jolinat ekat sadat metrit ja muutenkin päästeli ihan reippaasti. Oltiin kärjessä, ei olis oikeastaan edes huvittanut mennä F:n kanssa jonkun perässä, kun se tulisi ihan hulluksi Sitten loppuun käveltiin Marin&Piitin kanssa jäähyttelynä samanen 2km lenkki, niin Wiukin pääsi mukaan. Kivaa oli!!!!