Laskiaispullat on vielä korkkaamatta, mutta ulkoiltu on! :) Käytii koko porukka jäällä hiihtämässä, oli aivan mielettömän siistiä! :)

Lumi on jäätynyt niin kovaksi että kantoi sukset sekä koirat. Skippykin pääsi mukaa juoksemaa. Aluksi mentii koirat vapaana, mutta koska Figo koko ajan pyöri siinä sen näköisenä, että pitäs päästä vetohommiin, kävi Pasi hakemassa vetovehkeet, niin Figo sai välillä vetää toista. Skippy kirmaili tietenkin vielä koko ajan vapaana. Oli kyllä tosi hauska reissu, harmitti vaan kun ei tullu otettua kaakaota tai mehua mukaan. Harvoin on noin hyvät hiihtokelit, että pystyy missä vaan jäällä hiihtämään vapaata, kyllähän pertsaa vielä lykkiikin pikku hangessakin! :) Nyt koirat vetää tyytyväisinä sikeitä.

Päivällä tietsikkahommien ohessa tein koirille tokottelua. Skippy lätki lätkää, nyt oli tötsiäkin mukana, hyvin haki lähkän niistä välittämättä. Sitten eteentuloja vähän eri kulmista ja yritin mahd. vähillä käsiavuilla. Vähän seuraamisia, hyviä jälleen. Huviksi naksuttelin tassun antoa! ;-)

Figolle taas kakeja (kun Pasi ei näitä kuitenkaan ite ikinä ota! ;-) ), istu-maahan-istu ja maahan-seiso-maahan. Ok. Sitten pari merkkiä ja kaikkia turhia temppuja, tai tavallaan ei sen turhempia kuin tokotemputkaan, mutta ei niille käyttöäkään ole...valot, ympäri, peukalo, nenä... ;-)