Hieman laahailee nämä mun päivitykset. Nyt on pakko kirjottaa, kun saatii vihdoin maastokausi avattua! Lumet on jo senverta sulanu, kivaa!

Käytii tiistaina Sannan&Wilman kanssa hakuilemassa kauheassa vesisateessa. Ilmaa lukuunottamatta oli oikein mukavaa, ainut että juuri sateen takia otettiin melko pikaset treenit. SKIPPY otti 2 ukkoa hajumielikuvilla. Toisessa en ole varma näkikö ukon lautojen ja runkojen välistä. Muuten meni hyvin ja penne selkeästi heti muisti mistä on kyse. Jo alueelle kävellessä nuuskutteli ilmaa! :)

FIGOlle myös 2 pistoa. Ensimmäinen hajumielikuvalla (kun edelleen yritetään karsia sitä päättömänä eteenpäin juoksemista) ja toinen ihan suorana lähetyksenä. Molemmat suht´ ok! Siis ei tullut ylimääräisiä mutkia ja juoksuja.

Tänää käytii nopsasti tekemässä esine-etsinnät ennen mun töitä. SKIPPYlle vähän eri tekniikoilla. Eka vietiin yhdessä mutkan kautta, eli vähän samaan tapaa hajumielikuvalla kun haussa. Toisessa tallottiin alueella ja jätin sinne 3 esinettä. Sitten lopuksi Skippy odotti puussa ja vein yhden esineen suoraan lähetyslinjalle piiloon. Kaikki löytyi hyvin. Mielestäni Skippy käyttää tässäkin ihan mukavasti nenää, palautukset on hyviä. Tarttee kuitenkin malttaa edetä kunnolla, ettei tule tilaisuuksia juoksennella ja pörhällellä sikinsokin. (Jäänyt hieman takaraivoon toi juoksentelu-peikko, kun Figo ollaan saatu lahjakkaasti juoksemaan ilman nenää... :( 

Mutta FIGOkin teki tänää hyvät esine-etsinnät Skippyn touhujen väleillä. Pasi kävi piilottelemassa esineitä Figon odotellessa. Vikalla kerralla joutui etsimään melko kauan. Hyvin työskenteli ja löytyi se harja sieltä! Se olikin sitten niin arvokas ettei edes lelu kelvannut vaihdossa! ;-)

Mutta näin, tästä on hyvä jatkaa taas mettätouhuja! Sunnuntaina mennään seuraavan kerran hakuilemaan.