Keskiviikkona käytiin jäällä taas hiihtelemässä. Pasi kävi jälkikäteen hakemassa Figolle valjaat, että pääsee vetohommiin. Siitä ei oikein tahtonut tulla mitään, kun oltiin koko porukka liikkeellä. Figo ei oikein tahdo vetää kunnolla kun jää odottelemaan jälkeenjäävää, siis koiratonta hiihtäjää...Ja Skippy juoksee hulluna ympärillä/edessä/vierellä. Joten jos meinaa että Figo vetää kunnolla, pitää lähteä erikseen sen kanssa. Muuten kyllä suksi luisti oikein hyvin ja oli ihana hiihtää vauhdilla!

Skippyltä meinaa korvat kadota kun se kiihtyy kovasti tuossa hiihtopuuhassa etenkin Figon vetäessä (kun Figokin "hieman" lämpenee). Uskoo sen, että Figoon ei mennä kiinni härkkimään, mutta muuten kyllä kuulo heikkenee huomattavasti. Pasi totesi että penne laitetaan nyt pienelle muistutuskuurille, että se on koira ja koiran pitää kuunnella! :) Muutenkin Skippystä on nyt huomannut pari kertaa, että se kyllä taitavasti yrittää sluibailla käskyistä. Välillä esittää että ei tietäisikään mitä käsketään, pienen murahduksen jälkeen kummasti osaa kaiken pyydetyn, tai ulkona pari kertaa on jäänyt mielenkiintoiseen hajuun hetkeksi käskyn jälkeen ennen kuin on vaivautunut tulemaan luokse. Eli kyllä se näyttävästi Skippykin alkaa vähän kokeilemaan, että "onko pakko jos ei taho". Vaikka pääsääntöisesti onkin helppo ja ihana koira arjessa ja harrastuksissa.

Muuten ei olla tehty kun sisällä naksutemppuja. Sitä tunnaria, Skippylle jääviä (lähinnä istumista), paikallaoloja, Figolle kakeja... ..