Vuoden ekat hallitreenit käytiin Sannan kanssa Heinolassa perjantaina 3.1.

Sanna kuvasi Wiun menoa, kun halusin itse nähdä miltä näyttää, ei pelkästään miltä musta aina tuntuu.

Tämä on rehellinen kerralla purkkiin pätkä, enkä editoinut sieltä tyhmiäkään kohtia pois ;) Kertoo varmasti aika keskiverron Wiun tämän hetkisestä tokotasosta; osaa tehdä kaikinpuolin paremminkin, mutta toisinaan myös huonommin.

Itselle muistoksi; voin sitten joskus, kun Wiu on jo taitava, katella ja hymyillä tälle :) VIDEO TÄÄLLÄ (pahoittelen kuvan laatua&"editointia", Sannalle Kiitokset hyvästä kuvaamisesta!)

Maanantaina (6.1.) oli mun osalta ekat tottistreenit Hlan hakuporukan kanssa. Meillä on ma iltaisin vakkarivuoro omalla hallilla. Näissä treeneissä Wiu oli oikein hyvän tuntuinen!! Katsottiin seuraamista ja päädyttiin nyt kainalopalkkaan. Se tuntui heti suoristavan ja palauttavan koiran oikealle paikalle. Samalla saadaan kontaktikin säilymään. Taidan nyt jonkun aikaa jatkaa sillä. Jäävät ja suora luoksari oli oikein näyttävät. Hyppynoudossa pari ekaa yritystä vähän keskusteltiin aloitusasennosta, äänestä yms. Kolmas yritys ok, pressuhyppy jonkun 65cm. Korkeeammalla en tee, sillä aion ihan erikseen eka opettaa metrisen rohkeaksi&varmaksi. Siihen asti vaan tokotyylistä hyppynoutoa. Wiuskalle ekaa kertaa myös PK A-estettä. Taija auttoi menosuuntaan lelulla (että menee alas asti eikä hyppää) ja minä paluun. Meni ihan sukkana. Luulen, että aksatausta auttaa tuossa, että menee oikein siististi alhaalta/ alas asti. Jäipä hyvä mieli näistä treeneistä!!

...paitsi että jäähkälenkillä Wiu löysi irti ollessaan ihmisen p***aa, jossa tietty kelli... sai sitten hallin kondensiovesisaavin niskaansa ja Koposen BOT:n selkään, ettei haise kotimatkalla. Kotona sitten BOT&valjaat koneeseen ja koira shampoopesuun :D

Koponen oli...hmmm... riehakas! Seuraaminen tosi mainiota, samoin suora luoksis. Muttamutta... nyt "sain" ekaa kertaa treeneissä esiin viimeisissä kokeissa ilmenneen virheen, eli kapulaan kiinni puremisen!! Puri kiinni aina; nostoissa, tasamaanoudossa, esteillä... Hassu juttu, tämä on nyt jotenkin tottikseen liitännäinen, sillä tokopuolella ei (toistaiseksi) ole ikinä ilmennyt mitään tämän suuntaistakaan! Talveksi työmaata siis täti-Pönnisessäkin!