Lauantaiaamuna starttasin kohti Vantaata ja Heurekaa. Luvassa oli psyykkistä valmennusta agilityurheilussa ja luennoitsijana oli Vappu Alatalo. Matkaseurana mulla oli mukana meidän seuran toinen edustaja Pohjolan Mari. Onneksi sain matkalipun, sillä uskon päivästä olleen mulle paljon hyötyä.  Luento oli huomattamasti mielenkiintoisempi kuin yliopiston ja kauppatieteiden luennot.

Löysin kyllä itseni monesta kohtaa ja uskon, että luennosta oli hyötyä. Ainakin teoriassa sain työkaluja kisoihin valmistautumiseen ym. Ainakin luulen, että tulevaisuudessa osaan paremmin mitoittaa epäonnistumiset niille kuuluviin mittoihin ja toivottavasti opin paremmin keskittymään muuhunkin kuin tulokseen ja hakemaan onnistumisen tunteita muualta.

Loppupeleissä, kun ajattelee ja peilaa mun ja Figon lähtökohtia, niin ollanhan me kehitytty ihan hirveää vauhtia ja menokin on jo aika hyvääkin. Ehkä vielä on kuitenkin turha odottaa sitä maailmanmestaruutta 

Sen verta innostuin noista jutuista, ettei malttaisi odottaa päästä kokeilemaan. Huomenna treeneissä sitten ensimmäisen kerran.

Pasi