Vihdoin päättyi Pasin 3 kuukauden piina, kun Wiu sai kisaluvan. 8.11. lauataiaamusta heti rapsakasti puoli 6 lähtö kohti Jyväskylää, kolme starttia. Itse en ollut mukana eikä kukaan kuvannut videolle, joten tulee lyhyt raportti.

Kisojen alusviikolla Pasi teki tiistaina ekaa kertaa ratatreenin, muutoin 3kk ollut enempi ja vähempi taukoa myös aksan treenaamisesta. Joten vähän jännitti, onko kartturilla kuinka hakusessa ;) Hyvin se kuitenkin vanhasta muistista tuli, sillä heti ekalta agiradalta 0-voitto!

Toiselta radalta yksi rima alas. Pasi otti tämän vähän omalle kontolleen, kun oli ollut myöhässä ja ikävästi juuri riman päällä huutanut jotain Wiulle... olisi voinut pitää riman ylhäälläkin, mutta eihän sitä nyt heti ekoissa kisoissa kaikkea voi vaatia :) Siitä siis 5.

Kivasti Wiulla oli sama draivi vielä kolmannellakin radalla ja kunto kesti. On tuo lajitekeminen kuitenkin niin eri juttu kuin esim. pitkät metsälenkit. Nolla ja sij. 2. Oli muutama kohta hieman levinnyt, joten voitto meni niissä. Ja hyppy SERT tietty voittajalle :D ...ne kyllä on hyvin kiertänyt Wiun, heh.

Mutta tyytyväinen täytyy kyllä olla tauolta paluuseen!! EO-pistetilikin kasvoi taas 12 pisteellä ;)

seniorit.jpg
Tosi hyvä kuvituskuva, kun juuri tässä ei Wiuta ole :D Mutta pääseepä senioritkin päivitykseen,
niiden kanssa kun ei nyt juuri muuta ole tehty kuin lenkkeilty ja temppuiltu sisällä...

Harmittavasti tuo ihana lumi tuli ja meni parissa päivässä :(