Ilta hurahtikin tosi mukavasti hakutreenien parissa! Lähdin vähän ennen viittä kotoa ja takaisin tultiin puol kympin tienoilla! ;-)  No lähdin ajoissa että ehdin lenkittämään koirat ennen muiden tuloa. Figo kun oli mukana vaan "turistina" kun Pasi ei päässyt mukaan, niin ajattelin että pääsee vähän kirmailemaan.

Kipellä on jonkunnäköinen "mörkökausi". Keskilinjalla odottaneet ihmiset vähän jännitti. Tai ei kaikki, mutta jotkut (uudet) ihmiset oli jännittäviä, ja niitä piti väistellä häntä alhaalla... ..no en jäänyt tätä kauaksi aikaa miettimään, vaan suunnattiin hommiin.

Maalimies oli hyvässä piilossa kaadettujen puun rankojen takana. Käytiin hakemassa haju ja palattiin keskilinjalle. Lähetys siitä, matkaa tuli lähemmäs 50 metriä. Tosi hyvin meni. Suoraa ukolle missä koiranmakkaraa ja narupallo. Mm kuljetti pennen takaisin keskelle.

Toinen ukko oli ison kuusen alla. Samat kuviot kuin edellisessä, matka tässäkin 40-50m. Loistavasti! Palkkana jauskit ja patukka.

Eli treenit itsessään oli nyt onnistuneet! Nyt vaan 2 pistoa, mutta ajattelin sen riittävän kun eilen tehtii ja torstaina taas uudellee. Lopuksi hurjat kummitukset syöttelivät Kipelle jauskin loput ja nameja.

Kun saattiin kaikki koirat treenattua käytiin vielä Sarin&Vegan kanssa pikku kävely, että "turisti-Figokin" pääsi moikkaamaan ihmiset ja ulkoilemaan. Jäi hyvä mieli onnistuneista harkoista, ja toivotataan että möröt&kummitukset katoaa sinne mistä tulivatkin! :)