Wiuta on tarkoituksella lepuutettu viime ajat. Myös treenattu vähemmän, kun fyssari oikoi sitä pari kertaa. Tampereen kisoissa parasta oli huomata, että Wiu on taas oma itsensä. Ihan erilailailla into pinkeenä menossa tekemään ja oma raivokas itsensä, yes.

Tampereella oli tarjolla kaksi hyppäriä, tuomareina Jalonen ja Mujunen. Ensin oli Jalosen rata, joka oli mukava perus agilityrata. Aika vauhdikasta menoa ja muutamia tarkkaavaisuutta vaativia kohtia, ei takaakiertoja. Ainoa kysymys oli liukas alusta, joka oli kova, mutta päällä oleva irtohiekka/sora teki monen koiran menemisen sutivaksi. Wiulle mukava rata ja bonukseksi voitto!

Mujusen rata oli vauhdikas ja tilava, estevälit olivat ainakin alussa valtavat. Me tehtiin tosi hyvää rataa esteelle 14 asti , kunnes hylky koetti. Taisin vähän liian myöhään kertoa seuraavaa temppua ja Wiu pääsi selän taakse, kun tarkoitus oli saada se pakkovalssiin. Vaikea kohta muutenkin, kun vauhdit kertyivät alkuradasta todella kovaksi.

Radat olivat kivoja karsintoja ajatellen, kun koirat saivat vauhdin hurmaa, eikä mitään liiallista vääntöä, sopii ainaki meille.

Pasi