Huh kun syksy pimeyksineen&sateineen painaa päälle...tänäänkin meni melkein tunti heräillessä, että sai itsensä sängystä ylös. Thankgod joustavalle työajalle! Toisaalta, jos helteisissä etelänmaissa on siesta, niin miksei meillä ole jotain kaamoshelpotusta, esim. aamusta lyhennetty työpäivä tms.?!

Tuon teho-hakuviikonlopun jälkeen ei olla hakumetällä käytykään, kun arki-illat on jo niin pimeitä ettei millään ehdi ja nyt viikonlopun olin kerrankin ei-koiratouhuissa Kuopiossa. Lähinnä ollaan Skippyn kanssa tahkottu niitä kirottuja PK-esteitä..."omilla" (=oman seuran) esteillä ollaan saatu onnistuneita kisamaisiakin suorituksia, eli niillä alkaa jo orastavaa varmuutta löytyä. Toisaalta sitten ei onnistu vierailla esteillä vielä. Olin eiliseksi varannut tunnin Hurttahallilta juurikin noiden vieraiden esteiden takia. Olipa taas epävarmaa kapulan kanssa takasin tulo molemmilla esteillä...saatiin toki loppuun onnistumaan, mutta ei ensimmäisillä kerroilla... Menohyppy ilman kapulaa sujui heti, mutta palautus oli kovinkin epävarmaa. Ai niin, nouto pelitti 2kg kapulalla, kokeiltiinkohan peräti ihan ekaa kertaa?!

Muuten ollaan tehty vaan sellaisia pieniä, lyhyitä tottispätkiä. Kapulan nostoja, vauhtinoutoa, suoraa asentoa eteen, edestä sivulle ja takaisin, eri mittaisia seuraamisia, jääviä jne. Pääsääntöisesti suht´ok, etenkin asenne. Ei ole valeraskauskaan nyt juurikaan vaikuttanut treeneihin, kiva. Kotona kyllä tekee pesiä ja kanniskelee leluja pentuinaan...

Eilisen maanantain pidin vapaata ja ennen Hurttahallin vuoroa kävästiin koko lauman kanssa Vierumäen metsissä. Olipa vauhdikasta porukkaa -F:kin sai ihan pentuhepulin Juoksivat oikein urakalla koko tunnin lenkin ajan... Sitten F sai sotkea tarkkuusruutua ja etsiä sieltä kolikon. Löytyihän kovan uurastuksen jälkeen. Sitten Kippe, jolla meni ehkä 10sekuntia saman kolikon nostoon, hyvin. Kipelle oli tarkoitus tehdä 2 janatreeniä, mutta kuinkas kävikään. Ensimmäinen jana, purkki ruokaa palkkana oikean suunnan nostosta, tarkisti vähän takajälkeä mutta kääntyi itse. Sitten jälkeä joku 100m ja piti päättyä keppiin. Noh, Kippe hurrutti kepin ohi, enkä itse muistanut tarkkaan missä oli, joten en voinut jarruttaa/pysäyttääkään... Olisiko jäänyt nostamatta, kun oli niin tuore keppi, poimin sen juuri ennen jäljen tallausta taskuuni, jossa ehti olla ehkä 5min ja sitten taas maassa yli tunnin...? Hurrutteli sitten mun jälkiä vaan eteenpäin suoraan, joten ei sitten tullut sitä toista janatreeniä, kun likka vaan jäljesti samaa pätkää. Noh, löysi toiselle janalle tarkoitetun purkin, sai sen sitten palkaksi ihan jäljen ajosta vaan No se toisen janan jälkeinen keppi sitten sentään löytyi hakkuualueelta, joten siihen lopetettiin. Eipä tuo tietenkään tajunnut ettei treeni mennyt ihan suunnitelmien mukaan, oli varmasti vaan iloinen kun jäljeltä löytyi purkillinen ruokaa tuosta noin vaan!

Wiu teki kanssa pienen metsäjäljen (n. 50m). Hurruutteli niin tohkeissaan eteenpäin, että ei paljon nameja poiminut. Loppupurkin sitten vaan. Haluisiko joku opettaa talven aikana tuolle noudon tai lähinnä esineiden palautuksen?! Voisi alkaa laittamaan keppejä jäljelle, tekemään esineruutua yms.

EW-koirat teki hallilla aksaa Pasin kanssa. Wiu osaa jo ihan hurjan monta asiaa, ihmelapsi!! F treenasi takaaleikkauksia, että kääntyisi paremmin. Ei olekaan Wiuska aikoihin ollut niin väsy kun eilen illalla päivän touhujen jällkeen...ihan reporankana pötkötteli pitkin iltaa. Samoin me ihmiset -rankkaa tämä syksy.