Ompa nyt kiva fiilis, kun vihdoin (tässä kolmivuotiskaudella :D ) sai Wiullekin ne ilmaisut rakennettua! Saa hakuakin kokonaisuudessaan vähän eteenpäin. Sunnuntaina tuotiin ekaa kertaa ilmaisut varsinaisen etsinnän/ radan yhteyteen. Taisi olla Wiulle aika vieras maastokin, Heinolassa Kusarin takana.

Muutoinkin tuli aika haastava treeni näin kauden korkkaukseksi (ja huomioon ottaen, että neiti oli vasta yöllä kotiutunu Oreniuksen valmennuksesta ja aamulla jo klo 10 hakumettässä, eli luultavasti oli vähän hapoilla jo valmiiksi)... Etukulmiin löydöt, 2 tyhjää ja löytö. Eka löytö ehkä 40metrissä, muutoin ihan normisti takarajoilla. Kaikilta löydöiltä ilmaisut. Pitää nyt pohtia, pitäisikö tässä hetken olla kaikilta ilmaisut vai voiko heti ottaa sekaan myös suorapalkkaa...?

valjaat.jpg
Nyt on Wiullakin hienot omat hakuvaljaat -ei tartte enää lainata "isosiskon" liian isoja ;)

Maasto oli sellanen, että molemmat puolet oli enempi ja vähempi jyrkkää rinnettä ylöspäin. Tyhjät oli vähän liian isot -molemmissa kaartoi ensin etukulmiin päin ja sieltä sitten melkein takakulmiin (tosin oli aika lyhyt ratakin 5-6 pistolle). Ilmaisut osasi yleistää yllättävänkin hyvin heti -keskimmäisellä oli ottanut rullan, lähtenyt & tiputtanut noin 5metrin päähän, käynyt uudelleen tsekkaamassa piilon ja sitten ottanut rullan uudelleen ja toi mulle. Mutta ei haittaa nyt vielä yhtää että hieman varmistelee! Minä vielä näytölle laittaessa tallasin sitten kunnolla liinan päälle, niin että nykäisi koko koiran ihan stoppiin... .. Seuraavalle sitten lähtikin tosi epäröiden ja taakseen tuijotellen, että tuleeko taas ikävää palautetta :/ Pitääpä muistaa seuraaviin treeneihin tehdä niin, että maalimies kannustaa piilolta, kun lähetän näytölle!! Saa taas varmuuden takaisin, kun näytölle menoissa ei ole ikinä yhtään mitää ongelmaa ollut.

Keskiviikkona ("ihanasti" uudelleen alkaneen flunssan kourissa...) käytiin tekemässä ihan puhtaat ilmasutreenit tuossa Toyota-liikkeen nurtsilla. Siinähän ollaan aiemmin vaan tokoiltu ja Wiu oli alkuun ihan kuutamolla että mitä ollaan tekemässä. Tai eka meni ok kun näki maalimiehen, mutta toinen joka oli lumipenkan takana vaati suurta aivotyöskentelyä. Neiti ei yhtään tajunnut että yritän lähettää sitä pistolle... ihmekös tuo, kun tajusin, että Wiulle ei ole oikeastaan ollenkaan tehty ilmaisuja kentillä!! Vaan pihoissa, aukeilla metsäpaikoilla yms., ei siis treenikentillä! No loppuakohden pääsi juonesta kiinni ja saatiin tehtyä muutama onnistunut "mökkikyläkin"! Ei tuntunut enää muistavan edellisten treenien näyttökömmähdystä, näytöt meni hyvin ja varmasti.

20150330_171751.jpg
Maanantain (30.3.) metsälenkillä näytti tältä :O ...ei siis ihan just tartte sitä jälkikautta korkata..!
(näyttääpä Figon jalat kieroilta, vaikka oikeasti on kyllä ihan suorat ;) )

Kyllä sitä itse taitaa olla aika "kisaorientoitunut" tyyppi; tokoa ei olla kisojen jälkeen treenattu kertaakaan... mitäpä sitä kun ei ole kisoja tiedossa... Pari ihan lyhyttä pientä-kivaa-treeniä vaan lenkin varrella, vähän vaan seuruuta ja jääviä enempikin PK-tottista ajatellen.

Ai niin, Koposella alkoi juoksut (30.3.)! Figo on nyt mummolassa pari viikkoa lenkkeilyttämässä porukoita :) Kyllähän se voisi olla kotonakin, mutta kun kerran innokaasti sen ottavat, niin onhan se varmasti setämiehelläkin kivempi olla siellä.

Tiistaina tehtiin Koposen kanssa esineruutu takapellolle. 2 ekaa löytyi oikein hyvin, kolmas oli tositosi vaikea (nahkarulla), koska oli mennyt uppoamaan lumeen... pääsääntöisesti oli aika sula pelto kyllä ;) Pari pudotettuakin ja todetaan vaan, että hieman pitää taas muistutella etenkin sitä seuruuosuutta sekä tietty voittaj-luokan pitkää matkaa.

Juu ja tätieläin ontui taas sitä etustaan tiistain hömppäilyjen jälkeen... ..

20150327_095120.jpg
Toistensa peilikuvat...?