Tiistain paskisreenit

 Melkein viimesiä viedään...kohta 4kk treeniä takana Paskiksella (hirrrmu nopsaa kyllä talvi mennyt), melkein jo nyt haikeaa. Etenkin, kun labbis-Elina toi jo tällä kertaa kaikille ”läksiäislahjat”. Jokainen ahkera paskisreenaaja sai ihan huipun kumipallon millä on jalat (Katrin toisella pallolla on myös pirunsarvet ;-D ) –tuntuu koissut niistä tykkäävän!


Meille osui tällanen ihanan söpö pinkki pampula

Lisäksi saatii Novan AVO1-tuloksen johdosta karkkia&Mignon-munia, nam. Niin, ja kaiken kruunasi Sinan vielä kotona olevat kaksi penneliä, jotka kävi tutkimassa paskiksen ihmeellistä maailmaa ja naurattamassa meitä

Tein Riikan parina tänään, Kipelle 2 kierrosta. Teemana oli ”itseluottamustreeni”, meille molemmille.
Lauantaina olisi taas kisat, nyt Vääksyssä.

Alotettiin metallinoudolla. Tai ei se ollut nouto, vaan tolppien kiertoa & hyppyä metsku suussa. Parani loppuun asti ja vikat kun otin vauhdista eteen tuli jo ihan innolla ja kiinni asti. Tosin sivutuotteena tulee nyt aika rankasti murinaa ja mutinaa, mutta ainakin loppua kohden ei mielestäni enää ollu paineistunu. Kyllähän se metsku suussa on tahmeampi kierroissa kuin ilman, mutta näyttää tämä muuten tepsivän metallin osalta mielentilaan. 

Kaukot. Pari kertaa pitkältä matkalta, palkka aina ekasta noususta. Oli kivan keskittyny.

Seuraamista, Riikka liikkuroi (vaikka minä tuhma en kuunnellukaa Riikkaa vaan tein välillä ihan omia kiemuroita). Kippe oli kiva, namipalkalla. Keskitty etenki alussa niin kuin haluankin.

Loppuun ruutu. Keppi ruudussa palkkana, ei huomannu sitä (maastoutu sinne paskaan niin luontevasti). Uudelleen niin, että jätettii yhdessä keppi sinne –ei siltikää meinannu löytää.... Mutta ruutuu menot ihan ok, paitsi tuppaa vähän hakemaa nyt ruudun vasempaan reunaan. 

2. kierros

Stoppeja tolpan kierrolla. Lyhyellä matkalla himmasi vauhtia, kun menin maneesin toiseen päähän ei vauhti niin hidastunut /ennakoinut, loppuun onnistu lyhyeltäkin. Stopit aina mun lähellä, että sain teräviä ja pääsin palkkaamaan. Muistin jopa käyttää luoksetulon ”tule”-käskyä kun lähti tolpalta, kuten Oili viimeksi neuvoi.

Sitten läpijuoksu liikkurin kanssa. Palkkasin pari kertaa alun kontaktista ja nopeasta maahanmenosta, jotka hyvin.

Tunnari. Taas huomio liikkeen alussa & keskittymisessä, joista palkkaa. Itse haistelu & oman nosto hyvä, vauhtipalkka narupallolla.

Jäävät unohtu, vaikka ne oli mun lapulla...

Ruutu. Riikka heitti stopista palkan –hyvin, ei edes sinne vasempaan laitaan vaan keskelle. Sitte läheltä vähän paikanhakua ja nopeita stoppeja, tosi kivasti!

Saatiin hyvänmielen (vaikkakin kohtuu lyhyt) treeni aikaiseksi. Ei tarttenu huomautella tyhmistä kyyläilyistä yms. juurikaa. Pönninen oli kivassa mielentilassa, innokas mutta keskittyi passelisti. Jes, nyt vaan hoen itelleni lauantaihin asti (ja silloinkin), että me osataan, Kippe osaa, mennää vaan tekemään ne meille jo tutut liikkeet ja nautitaa siitä!! Eli tavoitteet lauantaille taas oikea fiilis ja tekemisen ilo meille molemmille!

Kiitos Riikalle taasen matka-, treeni-&lenkkiseurasta!!