Viikko alkoi tosi kivasti, kun heti aamusta kävin koirien kanssa lumisessa metässä hölkkälenkillä! :)

Piti lähteä kävelemään että saisin oman jumisen selän auki, mutta sitten kun oli juoksuvermeet päällä, niin menikin melki koko matka hölkkäillen. Figo&Skippy sai juoksennella vapaana koko matkan ja kivaa taisi olla niilläkin. Itelle tuli hyvä mieli ainakin! :) Jaksaa illan taas Siwan kassalla.... ..

Pasi oli käyny luentojen jälkeen vielä pitkän mettäkävelyn koiruuksien kanssa, joten lenkkiä on tänää tullu! Koirat hyötyy tästä isäntien äkillisestä kuntoinnostuksesta! ;-)

Illalla kun Pasi haki mut töistä, otettiin ennen lenkkiä leirintäalueella pikku tokot. Skippylle luoksetuloja, niin että Pasi piti kiinni. Ekasta palkka kun tuli vauhdilla eteen ja suoraan patukkaan kiinni. Tokalla piti istua kunnolla ennen kun sai patukan (mulla oli tyhjät kädet vähän apuna tossa edessä) ja vikalla mulla oli kädet sivuilla eli ei mitään apuja. Hyvin tämäkin, jee!

Figolle muutamat kulmat seuruutellen ja minä häiriöin. Oikein tosi hyvin! Sitten paikallaolo yhessä, Skippylle vaan lyhyempi aika. Koskaan en ole ottanu Skippyä niin, että eka sivulle istumaan ja siitä maahan-käsky. Meni ihan tosi hyvin ja nopeasti!! Figo taas oli unohtanu kokonaan että sivulta paikallaan voi mennä maahankin! ;-)  Molemmat oli paikallaolot hyvin, otettiin kaksi kertaa.