Tänää oli taas niitä tosi paskoja päiviä. Olin menossa mökille touhuamaan eri juttuja, mutta matka katkesi, kun auton moottorissa alkoi vahvistua epämääräinen sivuääni. Ei muuta kuin hinuria tilaamaan ja sijaisautoa alle.

Mökillä touhusin sitten mm. agilitya Figon kanssa, tai yritin. Oikeastaan ainoa mikä onnistui olivat takaakierrätykset.  Ne ovat treenamisen myötä vahvistuneet. Seuraavaksi treenasin niitä radan alkuja 1,2,3. Ne joissa 2 ja 3 on lähekkäin eli sijoitun 2 ja kolmosen väliin, niistä suurin osa onnistui. Liian kovalla jarrulla, näistäkin Figo tuli ohi kakkosen. Eli näitäkin pitäisi vahvistaa.

Sitten alkoi todellinen alamäki, eli Figo olisi pitänyt saada irtoamaan kakkoselle kun itse olin kolmosen vieressä eli erilainen tilanne kuin ensimmäinen. Ei jumankauta millään irronnut kakkoselle, jos siellä ei ollut lelua. No sain toki hyppäämään kakkosen, kun jätin koiran lähemmäksi kakkosta, ja vielä kun jätin vähän kauemmaksikin, mutta heti kun mukana oli 1-hyppy niin ei millään. Kurvasi aina ykköseltä mua kohti. Ei vaikka kuinka yritin merkata kakkosen ja törkkästä koiraa vaikka kuinka. Lopulta se alkoi sitten olemaan jo aika epävarma lähdöissäkin, uskaltaako lähteä vai eikö.

Seuraavaksi yritetiin päällejuoksuja, plaah. Niistä ei sitten onnistunut yksikään. Jos vauhtia on vähänkin enemmän ja päällejuoksuun pitää liittää pienikin takaakierrätys, niin plörinäks menee. Figo ei "kunnioita" rimaa tai tulee jopa siivekkeen päältä. En jaksa edes kirjoittaa koko tarinaa, mutta lopulta oltiin siinä pisteessä, että Figo ei suostunut menemään lelulle kun rima maassa, eikä hyppäämään hyppyä puolelta toiselle, jee. No välistävedot eivät sitten tietenkään tuon jälkeen enää onnistuneet.

Yritin saada hieman positiivisempaa ilmapiiriä loppuun ja ajattelin ottaa eteenmenoja kolmella hypyllä. No ei hemmetti, niitäkin piti ottaa useampi kappale, kun aina pudotti monesti vikan riman. Hitto että mulla paloi käpy, vaikka  ei saisikaan, kun koiraa kouluttaa. Ihan pikkasen on treenattavaa. Perjantai 13. oli eilen, jotenkin tuntui, että sen olisi pitänyt olla tänään.