Karsintojen jälkeinen viikko on mennyt mökillä (edelleen) lomaillen. Ollu aivan tuskasen trooppinen ilma, lämpöä lähellä +30 ja kosteus varmaa 100%... Koirat saa halutessaan olla yötäpäivää ulkona, ja Wiuta lukuunottamatta ovatkin. Sitkeesti oon myös yrittäny käydä isojen kanssa juoksemassa, suunnitellen reitit niin, että on juoma/uintipaikkoja tasasin välein.

Figo on nyt lomaillut aksasta ja saa lomaillakin niin kauan kun isännän kantti kestää -tuntuu jo nyt polttelevan radalle! Pasi kävi tänään Mikkelissä ohjaamassa Alma-schappista parin radan verran, mikä ilmeisesti vaan lisäsi hinkua radalle F:n kanssa. Figo itse nauttii kyllä täysin siemauksin kesälomasta chillaillen, uiden ja metsälenkkeillen.

Skippy on tottistellu sillointällöin; työnalla PK-esteet & ampuminen. Molemmat edenny suunnitellusti. Ampuminen onnistuu jo sekä paikkamakuussa että seuraamisen yhteydessä kivasti. Metrinen menee puhtaasti ilman kapulaa, hyppynouto jo 90senttisellä. Jotain ilmasujakin otettu, tästä me ei kyllä päästä ikinä!! Välillä etenee ja sitten vähän takapakkia, mutta suunta oikea nyt kun ohjaajakin on lukinnut säännöt ja koittaa pysyä niissä!

Wiuhti on oppinu mm. poimimaan mustikoita ja napsuttelee ympäri tonttia menemää suu mustikassa. Sekä kahlaamaan ja hepuloimaan vedessä, yrittäen tapporavistaa aaltoja...

Kesätouhuna innostuttiin vähän temputtamaan koiria, sopii helteillekin!


F lainaa Wiun kontaktilautaa ja koittaa opetella nokkimaan


Takapäänkäyttö treeniä pölkyn päällä
-F:lla vielä vähän hakusessa tuo pyöriminen, kuten näkyy.


Wiu kontaktitreenissä
(peitto on laudan alla, ettei se luistelisi karkuun liukkaalla kuistilla)


Ja vähän perusliikkeitäkin vapaasti tarjoillen...


...tyyppi vähän tohkeissaan häntä koipien välissä. Sillä on aina kun tehdään Töitä :)

Wiu on ollu ehdottamasti nokkelin temppujutuissa ja tarjoaa kaikkea aktiivisesti. Hyvin huomaa isojen jähmeyden, kun ei olla aikoihin tehty mitää naksujuttuja. Etenkin F oli ihan kohmeessa, mutta pikkuhiljaa se vanhakin notkistuu! Pönninen tarjoaa kaikkea vähän aktiivisemmin, aika sitkeesti kaikkea mitä jo osaa, vähän pitää houkutella että saa kaavoja rikki. Ehkä ihan hyvää aivojumppaa isoillekin piiiitkästä aikaa!

Viikko vielä kesälomaa.... *huokaus jo nyt*