Eilisenkin koirat vielä vietti lepopäivää, ei lenkkiä ja Figon hierontaa kummempaa. Tänää sitte illemmalla käytii Pasin ja koirien kanssa tokoilemassa Rauhalahden leirintäalueen nurmikoilla, kun mietittiin siellä olevan sellainen paikka missä pysyy pystyssä. On niin kamalan jäistä joka paikassa... ..

Otettiin koiria vuorotellen, toinen odotti aina autossa. Skippy alotti. Taas niitä sivulletuloja ja seuraamisia! :) Olen niihin nyt oikeastaan aika tyytyväinen. Tulee ilman namiapua edelleen hyvin, ja nyt palkkasinkin vaan lelulla. Hyvin meni. Loppuun vauhtiluoksetulo niin, että Pasi piti koiraa, kutsuin ja palkkasin vauhdista.

Figo teki seuraamisia ja minä koitin mahdollisimman hyvin tehdä erilaisia häiriöitä. Aluksi pari suoraa, sitten käännöksiä. Lisäksi treenattiin sitä "valmis"-sanaa, ettei haukuta liikkeenohjaajan kysymyksistä tai Pasin vastauksista. Sitten jääviä, maahanmeno ja seisominen -ok. Loppuun lyhyt eteenmeno.

Skippy seuraavassa satsissa myös seuraamisia. Pari käännöstä ja askelia, nämä vielä namin avulla, kun se takapään käyttö ei vielä ole ihan hanskassa. Loppuun taas vauhtiluoksetulo ja eteenlähetys niin, että Pasi vei lelun ja minä sitten lähetin Skippyn sinne. Ei ollut ihan hyvä kun lelu tuppasi hukkumaan näkyvistä vaikka olevinaan vietiin se lampun alle.Joten eteen meno oli vähän mutkanen lopussa....

Figo seuraavaksi seurailemaan. Hmm...en nyt muista mitä muuta, mutta viimeisenä kunnon eteenmenoja. Aluksi seuraaminen (joka piti ekalla kerralla kunnolla vaatia, kun hinku pallolle oli niin kova) ja siitä lähetys jalkapallolle. Aivan mieletön on lähtövauhti Figolla! :)

Skippy tuli vielä tekemään kivan vauhtiluoksetulon ja sitten käveltiin lenkki, että koirat sai rauhottua ja kirmata kierrokset pois.

Tuli oikein hyvä mieli itellekin, kun molemmat meni niin kivasti ja olivat innokkaita. Nyt on Figonkin asenne tokoon onnistuttu muuttamaan ihan täysin! :))