Tsiisus mikä päivä...koko päivän sellanen migreenityyppinen päänsärky että!! Viiden Buranan jälkeen (jotka ei juuri vaikuttanut) lähdin töistä jo kahelta. Sitten puoli 7 pääsin sängystä ylös ja olo oli senverta pirteä, että suuntasin mökin parkkikselle tokoilemaan molempien kanssa. Pasi oli suunnilleen koko illan pelaamassa sulista! :)

Parissa erässä koirat vuorotellen.

SKIPPY otti
- ruutua
- istu-maahan-istu kakeja
- ALO hyppyjä
- sivulletuloja/seuraamista ite tarjoten
- luoksetuloja

+ oli kakejen edistyminen, onnistuu jo useamman metrin välimatkalla. Luoksetulon loppuja lelulla hetsaten, lopuksi koko luoksetulo, aivan superrrr!!

- hypyssä vielä paljon treenattavaa kokeita ajatellen....
Ruudulla ei nyt tässä vaiheessa ole vielä väliä, siellä on lähes aina lelu odottamassa ja saa vaan kaasutella täpöillä lelulle, ei vielä tajua koko ruudun ideaa ollenkaa.

FIGO puolestaan
- tunnaria
- ruutua
- istu-maahan kakeja
- seuraamista ite tarjoten
- hyppyjä mielen virkistykseksi

+ tekemisen into ja tarjosi seuraamista ihan ite täpäkästi!! Ruutuun lelulle innolla, hyvin myös ilman lelua, ruutuun pysäyttäen! Kakeissa istumaan nousu on nopeutunu paljon, great!

- oli ihan liikaa kierroksia tunnariin, ja eka kertaa toi väärän ja muutenkin sähläsi tässä...

Hieman harmittaa, kun Figo oikeasti tekee kotona kaikkea niin kivasti (heh, klassinen selitys, "kyllä se kotona osaa") ja osaakin asioita aika paljon, mutta kokeessa ei toimi (ainakaan niissä yhdissä missä on käynyt). Mulla tavallaan himottais kokeilla mennä kisoihin, etenkin kun ALO-liikkeet on Figolle nii-in iisejä...Mutta miten saisi Figon toimimaan ilman palkkaa (pitkällä palkkaus välillä), vietti laskee kun lehmän häntä....?!? Pasia ei toko kiinnosta yhtään, joten minä olen treenannu tokoa Figonkin kanssa, ja tyhmää treenata ilman kisatavoitteita...*miettintää*

Huomenna perjantaina kohti Vaasan seutuja ja Jennin järkkäämälle EW-leirille!! Odotuksena on miljoonittain agilityoppeja (myös toko), unohtamatta hyvää seuraa ja yhdessäoloa! ;-) Palataan kuulumisiin maanantaina!