21.-22.8. Lohja

Viikonloppu vierähti Lohjalla agikisoissa, tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä. Ihan kiva kisasää oli!

Figolla oli 3 starttia lauantaina. Heti ekalta agiradalta vähän taisteltu nolla. Tällä kertaa kannatti taistella, riitti 3. sijaan ja SERT kaupan päälle, eli Figon AVA-kello pyörähti käyntiin!!! (video radasta täällä)

Toiselta radalta 5. Hmmm, ei meinaa enää muistakaa mistä se 5 tuli...ai juu, kepeillä ei taittunu kakkosväliin, vaan sujahti kolmosee... (video täällä).

Kolmannelta HYL, kun Pasi ohjasi putken väärään päähän. Putki oli kolmas este, joten matka loppui lyhyeen. (video siitäkin täällä...)

Nyt alkaa pojat saada kisaamisen ilon takaisin, kun Figo on saatu vähän parempiin kisasäätöihin! Eli ei enää höyryä niin hulluna, ettei pystyisi toimimaan järkevästi. Eli samaan tyyliin jatketaan, niin saa ohjaajakin itseluottamusta&kisailoa takaisin!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Kippe käväsi sunnuntaina pari starttia. joojoo, on se saikulla....mutta ei ole osteopaatin jälkeen ontunu, niin päätettiin nyt käydä noi pari jo maksettua starttia alta pois. Eikä onneksi ontunut yhtään tänä aamunakaa, vaikka eilen kipasikin ne radat! Mutta silti, saikku&lepo jatkukoon nyt!!!


likka on vähän tosissaa lähtöviivalla :)

Kipelle tuloksena HYL. Olipa ekaa kertaa likalla intoa enempi kuin järkeä!! Sitä olisi saanu ohjata ihan eri jämäkästi, kun tosissaan oli aikasta paljon intoa&vauhtia. Alkaa selkeesti erilailla syttymään tohon hommaan ja tietty fyysinen lepokin varmasti vaikutti. Kun ei ole päässyt treenaamaankaan aksaa.

Toiselta radalta 15. RImat roiskui... Varmasti johtui siitä innosta, ei ehkä taas vaan ehtinyt keskittymään & hyppäämään oikeasti kunnolla...gggrrrr! Mutta nyt pysyi hyvin ohjauksessa ja muuten ihan kivasti meni rata. Video täällä.

Eli tuloksellisesti ei ollut kannattavia noi lähdöt, mutta Pasi sai hyvää oppia Skippyn kanssa kisaamisesta muuten. Ja jälkimmäisestä radasta jäi ihan kiva fiiliskin!

Kaikki kuvat Tanja Vahtera -KIITOS-