Tällaisia hajanaisia reenipostauksia aina silloin tällöin…. Aurinkoisena sunnuntai-iltana kävästiin Hlassa Joosen uudelle kentällä. Kippe teki alkuun taas kisanomaisesti ilman palkaa seuruu, Z, luoksari, ohjattu & tunnari. Ajattelin että pakko hyödyntää, kun aivan vieras kenttä ja enempi porukkaa paikalla. Ei ihan niin hyvällä draivilla kun to Hurttiksen kisanomaisessa. Tai keskittyminen ei niin hyvää kokonaisuudessaan.

Isoimmat korjattavat; noudon luovutus (jää vähän kauan nyt), luoksarin stopit nopeemmiksi, ohjatussa vielä vahvistettava suuntia, että menee kerralla oikein jajaja…

Lopussa tein ruudun eka kokonaisena liikkeenä, taas super. Sitten vähän paikan hakua eri suunnista, aivan tosi hyvin nämäkin! Eli ruutu nyt tällä hetkellä oikein mukava. Kaukoja lyhyeltä matkalta peruutellen sekä merkki-leikkiä loppuun.

Kaikkinensa Kippe oli hieman varovaisen hidas, vai tuntuiko musta vaan siltä..?

Wiulle tuli tehtyä vähän liian pitkät ja vaikeat treenit uudessa paikassa uusien koirien & ihmisten keskellä. Oli pakko ottaa kolmas setti ihan vaan leikkien helppojen perusasentojen ja vauhtiluoksarin kera. Saatiin hyvä mieli ainakin loppuun!

Eilen tiistaina Heidin&Timon kanssa Mäkelän sorakuopalla (ältsin hyvä tokoilupaikka ja ihan luvan kanssa!). Kipen kanssa teema oli tehdä pikkujuttuja, ei kokonaisuuksia. Eka sivulletuloja. Koitin niin, että Heidi pitää kiinni ja mie hetsaan, Ei oikein toimi Kipellä, ei se paljon nouse ja jäi aina vähän kauas, varmaan oli jo ajatus liikaa lelussa. Sitten tötsän kierroista sivuja, nämä paljon parempia. Sitten korjattiin kapulan palautusta ihan kiertojen&kapulalla leikkimisen kautta. Kyllä ne taas vähän paranivatkin ja tiivistyivät. Pitäisi muistaa ottaa Kipellekin vauhtinoutoja joskus, tehty ohjatun myötä aina aina liikkeenomaisesti ja matalassa vireessä, kun niin paljon ajattelee vielä itse suuntia.

Tokassa setissä jäävät, ok ja luoksarin stoppia Heidin heittäessä koiraa pallolla aina käskyn tullessa. Kipen stopeiksi oli ok, ei se ehkä ikinä tee lukkojarrustusta. Loppuun paikkamakuu Daron kanssa ja kauden ekat amput. Olin tosi tyytyväinen, kun ei talvitauon jälkeen reagoinut ampuihin kun ekassa korvillaan!! Eka&vika ampu pelattii ”fudista”, 2 keskimmäistä maassa&sivulla.

Wiulle teemana oli muistaa tehdä lyhyet pätkät ja onnistumisia uudessa paikassa. Kentälle ollaan nyt aina menty niin, että Wiu vapaana ja mie jään passiivisesti paikalleen seisomaan. Wiun pitää ite tulla pyytämään tekemistä, mistä sitten palkka ja hommat alkaa. Wiu teki sivuja, seuraamista, jääviä, luoksaria ja noutoa. Ei mitään erikoista, paitsi siinä meidän murheenkryyni seuraamisessa!! Tehtiin lelupalkalla niin, että Heidi toimi silminä ja naksutteli. Sanoin, että naksuta aina kun on hyvässä kontaktissa, ei niin väliä vaikka paikka ei 100% oikea olisikaan. Ja kuulkaas, ekaa kertaa saatiin sellaisia seuraamispätkiä, mitä toivoinkin! Lelu oli kainalossa suurimman osan kerroista. Asentokin alkoi nousta ja pään suunta oli ylöspäin. Lopussa Heidi jo odotti, että hakee paikankin kohdalleen. Vitsit kuin kiva, ihana kun oli osaavat apusilmät mihin luottaa! Eli ihan se, että minä olen normaalisti suorassa katse eteenpäin auttoi nostamaan Wiunkin ylös. Yksin tehdessä Wiun kanssa kumarrun jotenkin hirveästi vasemmalle ja ikään kuin jään odottelemaan koiraa…tämä varmasti siksi, että Wiu on sivulla oikeassa paikassa, jolloin minä en edes näe sitä suorassa ollessani. Kipellä paikka taas on liian edessä ja sen näen ihan hyvin suorastakin. Nyt tehdään seuraamista vaan apusilmien kanssa! Yksinään vaan perusasennon vahvistelua.

Lopussa Wiu sai leikkiä Daron kanssa. Tiedän, että Heidin pojat on niin hyvin hanskassa, että niille uskaltaa näyttää irvistelevän pennunkin, kun eivät provosoidu. Hiro toipuu vielä kastroinnista, joten otettiin Daro-sheltti apukoiraksi. En kyllä tiiä mikä tuossa Daro-Tiskiksessä on taikana?! Wiu oli välittömästi sen kaveri ja jopa Skippy leikki sen kanssa!! Huomiona siis, että Kippe ei ole eläessään (aikuisiällä) tainnut leikkiä kun F:n kanssa, ei juurikaan edes Wiun kanssa. Oli siis oikein onnistunut koirasosiaalistaminen Wiupalle ja muutenkin hirmu kivat reenit!

Ei ole vielä kuulunut ilmoitusta, että päästäisiin varapaikalta kisaamaan sunnuntaina… Ei ole kuulunut kevättäkään vielä, aamulla sanoi lunta ihan vaakasuorassa, nice.