PC266995.jpg
Lomalla ehti kunnolla, valoisalla!, ulkoilemaan <3

Huh, se olisi 2vkon loma nyt takana (eli kaikki kesälomat on nyt käytetty ;) )... mitenhän tästä taas pääsee arkirytmiin kiinni. Lomalla me oikeasti lomailtiin. Tuntui, että eka viikko meni ihan vaan nukkuessa ja tehdessä ei-mitään. Sen jälkeen alkoi olo jo tuntua lataantuneelta. Pitkiä lenkkejä käytiin jouluntienoilla joka päivä niin Miekkiössä kuin Heinolassakin, olipa ihanaa! Wiun oikea takanen ei edelleenkään ollut 100% kunnossa, mutta ei sitä raaskinut jättää lenkeiltä poiskaan...

Pasi kävi valkkuporukan kanssa yhdet treenit Juhalla, oli taas laitettu niin kuski kuin koirakin koville :) Tämän jälkeen kivasti seuraavana päivänä (maanantai 29.12.) likat pääsi Karoliinan käsittelyyn. Wiun osalta keskityttiin lähinnä siihen oikeaan takajalkaan. Tietty muutenkin tsekattiin läpi. Se revähtänyt vasuri oli edelleen pysynyt hyvänä, kiva! Oikea takanen oli ihan suojakrampissa, joten ei edes päässyt syvältä tutkimaan. Mahdollisesti joku venähdys siellä alla?

Koposella oli selkä nyt parempi! Jotain perunapeltoa löytyi vasemmasta kupeesta yms., mutta ei mitään hälyyttävää. Sai neuloja koko selkään.

PC266901.jpg

Uusi Vuosi otettiin vastaan viime vuoden tapaan Misalla&Tapsalla kera Sarin&Mikan ja Tiiun, sekä 15 koiran :D Olipa oikein mukavan leppoisa ilta ja kotona taidettiin olla aamuviideltä. Ja koirienkaan ei taas tarvinnut yhtään pelätä <3

PC266895.jpg

Kyllä me lomalla sentään käytiin joitain kertoja hallilla Pasin kanssa treenailemassa. Pasi opettin mulle agilityohjauksia ja seniori-parat joutuivat mun uhriksi :D Wiun kanssa aloitettiin juoksu-A -projekti. Se säästäisi niin aikaa kuin koiran kroppaakin, kun ei tartte tehdä 2-2 alastuloa. Katsotaan miten nopeasti sen saa rakennettua, aika lupaava alku kyllä!

20150103_172932.jpg
Tällaiset härpättimet on nyt juoksukontaktin rakentamista auttamassa. Eli idea on, että tuo keltainen pumpperi auttaa koiraa kohdistamaan askeleet niin, että hyppää harjanteen yli. Seuraava loikka on riman yli suoraan kontaktipinnalle ja siitä sitten lattialle. Nämä siksi, että Wiu tuli tosi helposti "ravilla" hiipien koko alastulo osan. Haluttiin siis rikkoa sen rytmi ja kertoa, että koko este tullaan laukalla "loikkien".

Tokoakin olen taas vähän muistutellut Wiulle. Josko saisi sen VOIttajan joskus pakettiin. Ekat treenit sellai "helposti" hakuporukan kanssa Korkeavireellä (la 2.1.). Oli odotetusti tositosi haastavaa Wiulle keskittyä, kun Njodi teki samaan aikaan (vauhdikkaita juttuja). Ja kun en oikein tiennyt mitä edes tehdä, kun oltu aikoihin tehty. Joten tämä treeni meni ihan ihmetellessä ja todeten, että kaikki on taas aivan levällään. No jos nyt ihan yhden positiivisen asian mainitsen, niin seuruussa pysyi kontakti (ei nyt puhuta siitä että muutoin aurasi ja pylly eli ihan omaa elämäänsä ;) ). Se meidän murheen kryyni on hieman parantuntut!! Tämän jälkeen oli helpompi suunnitella treenejä ja ollaankin sen jälkeen tehty liikkeiden osia palasina.

PC266991.jpg

Ilmaisutreenit saatii ihan peräti kerran tehtyä ;) Kyyyyllä se siitä. Ehkä.

Seniorit on humpanneet mukana kaikkea tokon, agilityn, tottiksen ja haun sekoituksia. Sitä kuuluisaa järkevän suunnitelmallista treeniä... no sentään ihan myönnän, että nyt on tehtykin ihan vaan puhtaasti koiran aktivointi mielessä.

PC266881.jpg
Mikäs se oli näissä säissä ulkoillessa!