Figo kävi toisen kerran eläinlääkärillä viime torstaina (viikko haaverin jälkeen). Turvotus oli hyvni vähentynyt, samoin ontuminen käynnissä. Ravissa ontui edelleen selkeästi. Diagnoosi (Juha Pärnänen) oli, että sivuside ok, mutta jokin pienempi tukiside revennyt. Diagnosoi ihan tunnustellen/ taivutellen/ liikettä katsoen. Jalka oli jämäkkä ja asento suora, ilmeisesti näin ei olisi jos olisi sivuside mennyt.

Kuulemma hankalia juttuja noi rannevammat… ei oikein muuta tehtävissä, kuin lepoa (5vkoa…) ja tulehduskipulääkettä asteittain vähentäen + glukosamiinikuuri.

Tätä on sitten F:n elämä reilun kuukauden ajan. Se on onneksi maailman paras potilas; sisällä ei hötkyä mitään ja ulkonakin töpöttää kiltisti narun jatkeena. Hieman eri kuin jonkun vilkkaan bc:n kanssa olisi… onneksi on niin lunki <3 Tietenkin se pääsee mukaan treenireissuille hallin ympäristön tuoksuja nuuskimaan ja sisällä koitetaan tehdä höpötemppuja mitä pystytään. Ja ruoka takapihalle heitellen, kongista tms. että edes jotain aktiviteettia olisi.

IMG_20140225_090324-normal.jpg
Lunkisti otetaan isännän vieressä sohvalla :D

Junioriosasto, eli Wiu, kävi eilen toisen kerran fyssari Riinalla (Riinan sivut). Eka kertahan oli n. kk sitten, kun Laiokselle ollut aika yllättäen peruuntui. Oli kuulemma parempi kuin viimeksi; ylimenoalue oli joustavampi ja auki. Lantiossa jotain pientä vinoutta. Hyvin oli hoidettu ja nyt ei sitten heti tarvitse uudelleen mennäkään. Kiva homma, voi taas hyvillä mielin treenata, kun tietää ettei kropassa ole mitään isompaa häikkää!

Ilmasutreenit on Wilman kanssa vihdoin polkastu käyntiin (kiitos maalimiehet Pasi&Sanna!). Ihan kivasti menneet, mutta niinhän ne aina ihan alussa, heheh…

IMG_20140225_090403-normal.jpg
Ruuhkaa sohvalla...!

Koposelle olen  yrittänyt saada muutamastakin tokokisasta paikkaa, täynnä ovat olleet… no josko jonnekin mahduttaisiin tossa maaliskuun aikana! Saisi itelle pientä kisatatsia ennen PK-kauden alkua :) Sen suurempia tulostavoitteita ei ole, kun joukkue-SM:kin jää nyt välistä Katrin häiden takia. No parempi se kuin PK piirinmestis ;)

20140224_162352-normal.jpg
Helmi- vai huhtikuu...?! (24.2.)