Lauantai iltapäivästä oltiin taas Sannan&Wilman kanssa touhuilemassa. Onneksi mulla ei ollut Sannan puhelinnumeroa tallessa, muuten olisin varmaan soittanu ja perunut treenit. Oltiin nimittäin perjantai-iltana kattomassa törkyperjantain Stand up-komiikkaa Maljassa. Oli ihan hulvattoman hauskaa! Ja jotenkin se ilta venähti sinne tappiin asti, joten aamulla oli vähemmän pirteä olo. No mutta sitten meillä olikin tosi mukavat touhuilut koirien kanssa ja olo parani huomattavasti kun oli raikkaassa ulkoilmassa auringon paisteessa! :)

Alotettiin pikku tottisteluilla. SKIPPY teki nyt hyviä jääviä ja sivulletuloja. Nyt ei juurikaan sotkenut liikkeitä. Otin niitä ihan summassa ja koira sai olla missä vaan (edessä, sivulla, takana..), ei siis aina sivulla niin kuin olen muuten useimmiten tehnyt, palkka lelulla. Luoksetulo vauhtipalkalla, hyvin. FIGO teki seuraamisia pitkästä aikaa namilla, kun meinaa taas vähän edistää. Tosi hyvin. Pasi käveli hieman hitaammin, ja Figolla oli nyt hyvä paikka ja meininki muutenkin! Sitten yhdessä paikallaolo porukalla. Kaikki taisi tehdä hyvin. Figo on nyt oppinut että jalkapallo odottaa laidalla repussa ja sitä myöten paikallaolo on parantunut tosi paljon. Skippy pysyy ihan hyvin, mutta en ulkona vielä yhtään luota siihen että kauanko pysyy, vaikka ei ole karannutkaan. Eli otan aika maltilla ja käyn välillä palkaamassa.

Sitten siirryttiin parkkikselta metsänlaitaan tekemään viestitreenejä ja Wilmalle ilmasuja. SKIPPY aloitti viestillä. Pasi lähti siitä meidän jäädessä odottelemaan. Tämä pätkä hyvin. Pasin lähettäessä takaisin mulle (vielä näköyhteys) ei penne taas muistanu mistä onkaan kyse. Uusi yritys kun olin vähän heiluttanut kättä avuksi -ja nyt hyvin. Sitten Skippy näki kun Pasi jatkoi matkaa ja katosi kukkulan taakse. Hyvin juoksi. Kävin näytillä kukkalan päällä, palasi takaisin A:lle ja Pasi lähetti Skippyn ja kovaa tuli! :) Eli oikein hyvin Skippylle, vaikka olikin vielä apuja. Pitää nyt muistaa kokoajan vähän vaikeuttaa kun alkaa tajuamaan idean ja tuo näköyhteyden häviäminen ei haittaa. Vielä ainakin juoksee tasavahvasti kummallekin. Luulen että Skippystä tulee oikeilla keinoilla hyvä viestikoira, se kun malttaa luonnostaan esim. odottaa tosi nätisti ja hiljaa, mutta juoksee ihan sata lasissa kuitenkin.

FIGO otti vaan yhden viestipätkä mulle päin. Pasi näytti Figolle kun lähdin Sannan kanssa kävelemään metsän laitaa. Sitten vei Figon autolle ja palasi hetken päästä lähettämään kun oltiin kadottu jo kukkulan toiselle puolelle. Figo oli nyt tullu jo lähetyspaikalle hyvässä mielentilassa ja heti painanut nenän maahan jälkeä hakien. Näin hyvin ei ole koskaan tehnyt!! Ja sitten ihan sukkana juoksi jäljellä meidän luo, ei mitään motivaatio ongelmia! Hienoa! :) Tämä riittikin sitten kun meni ihan nappii -palkaksi jalkapalloleikit lumessa.

Wilma otti parkkiksella vielä ilmasutreenit mun ja Pasin ollessa maalimiehiä. Wilmalla onkin idea jo hyvin hallussa ja loppua kohti vaan paransi kun tuli taas tekemiseen varmuutta toistoilla. Sitten suunnattiin lenkille maalle ja jäälle. Figo tietty koitti parhaansa mukaan innostaa Wilmaa leikkimään, hieman huonoin tuloksin! ;-) Muutenkin Figo oli koko reissun ajan kummallisen iloinen ja leikkisä -joko voi olla kevättä rinnassa vaikka hanget vaan kasvaa?! Meillä oli tyytyväiset koirat kun päästiin kotiin. Mun piti lähteä illaksi töihin ja Pasi sai jäädä viettämään krapulapäivää sohvalle peiton alle, aika epistä... :))