Eli tänään toinen käynti osteopaatilla. Väliin tuli liian pitkä tauko kesälomien takia, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan...

Tavallaan edelleen vaivasi se lantio oikealta puolelta. Tosin viimeksi se oli lukossa ja eri suuntaan vino. Nyt toiseen suuntaan vino ja jännittynyt, ei siis mekaanisesti lukossa.

Alku tutkimusten & tunnustelujen jälkeen Laios sanoi, että hassua, kun vasen takajalka, jota on ontunut, tuntuisi olevan nyt ainoa koiran toimiva jalka. Kuormittaako sitten sitä niin paljon muita jalkoja säästääkseen, että rasittuu -> alkaa ontumaan?!

Se lantion jännitys oikealla puolella tulee kuulema rintakehästä ja ylävatsasta, enempikin limakalvojen kautta kuin luusto-ongelmana. Kuulema oireet (se ylämaha, siellä munuaiset jne.) viittaisi gluuteeni herkkyyteen. Ei siis allergiaa, mutta herkkyyteen, joka kuulema oireilee eri tavoin yksilöstä riippuen. Kipellä sitten näin; vetää koko kroppaa jännitykseen ja vinoon.

Nyt sitten kokeillaan gluteenitonta ruokavaliota, eli käytännössä raakaravintoa. Unohdetaan nappulat (mikä on varmaan tosi helppoa, kun ei omisteta isoa kunnon pakastinta, pelkästään pakastinlokero =/ ).

Kuulema sai taas kroppaa paljon parempaan kuosiin ja tasapainoon hoidoilla. Katotaa auttaako ruokavalio & lepo sitten lisää. Seuraavan kerran Hyvinkäälle sitten viikon päästä. Katotaan mistä sitten tuuleen... *huokaus*

Syksyn kisakalenteri agin&haun osalta menee nyt ehkä uuteen uskoon, kun pääasia olisi saada tuo nyt kokonaan kuntoon....!