Eilen illasta tokoa tahkoamassa. Ei ollut mikään ihan paras vire mulla eikä (sitäkautta) koirillakaan. Tanja tuli Kaino-belgin kanssa mun seuraksi, tosin tulivat Tanjan työkiireiden takia puolisen tuntia myöhässä, joten ehdin tekemään itekseenkin aika paljon.

Aloitin tunnarilla, uuden laudan innoittamana.
FIGO ensin. Tehtiin pari kertaa laudalla (jossa palikat on kiinnitetty ympyrän muotoon). Nämä hyvin, joten tehtiin yksi ihan irtopalikoilla; 6 vierasta + oma, sekalaisessa kasassa. Tämäkin hienosti. Figo ettii hyvin rauhallisesti (tosin loppu palautus vähän kusee, mutta tunnistaminen great Silmänisku ). Vähän seuraamistakin loppuun, innolla.
SKIPPY vuorostaan laudalla. Vähemmän rauhallisesti...tökkii vähän niitä kiinni oleviakin mennessään, joten meillä on vielä työsarkaa tässä paljon ennen kuin päästään irtopalikoille... Tehtii joku 5 toistoa, kaikissa vähän jotakin sähellystä *ei malta*

Ruutu molemmille.
SKIPPY teki heti putkeen tunarista. Ruudut oli hyviä. Lätkä odottamassa, jonne menee. Yksi ilman lätkää, oli oikea kohta jo muistissa, kun juoksi suoraan siihen! :)
FIGO teki ruutua myös lätkällä, ok. Ilman lätkää meinaa edelleen helposti tarjota merkkiä, mutta kun palkkaa ei siitä tipu, niin alkaa tassuttelemaan ja tarjoamaan jopa oikeaa kohtaa -> stop + palkka.

Nouto
FIGOn nouto on edelleen positiivinen asia -> palautuksetkin tulee jo laukalla ja pikku-ukossa on intoa muutenkin! :) Osa vauhdista palkaten, osa loppuun asti.
SKIPPYn kanssa meni alkuun hyvin. Eka ihan niin, että kapula valmiiksi maassa. Sitten heittämällä (tuli treenattua myös paikallapysymistä & malttamista). Tässäkin palautusvauhti hidastuu kun käytän vauhtipalkkaa -> alkaa kyttäämään ja odottamaan palkkaa. Eli parempi ottaa loppuun asti ja sitten palkka minulta.

Tässä välissä saatiin Tanjakin paikalla, joten mun rekut sai pikku tauon Kainon & Ransu-snautserin treenatessa.

Seuraamista
SKIPPY
seuraamaan eka. Mun oma kävely oli taas ihan ala-arvoista, etenkin käännöksissä (tästä siis kirjoituksen otsikkokin). Kippekään ei ollut ihan niin täpäkkä kun mistä tykkään. Tuijotin taas koiraa kävellessä ym. tyhmää. No Kipen takapään käyttö ON parantunut vähän, ja kyllä se muutenkin teki ihan mallikkaasti. Minä töpeksin.
FIGO vielä. Ja kappas, ukon paspat oli taas vähän seonnut, kun paikalle oli saapunut "yleisöä" ja uusia hajuja... Lelu kelpasi alkuun, mutta sitten lakkasi kiinnostamasta. Namit toimi. Välillä meinasi keskittyminen herpaantua, mutta toisaalta teki hienojakin pätkiä + jääviä... Mun olisi pitänyt avittaa ja palkata enempi *tyhmä minä*

Summasummarum, itse tein molempien kanssa huonot treenit. Toki tämä sitten heijastuu koiriinkin. Ei niin hyvä päivä. Loppuviikko taukoa tokosta. Piste. Silmänisku

Vielä reilulle lenkille Katrin&Peetu-staffin kanssa. Figo on ollu nyt hassun leikkisä. Leikki Peetunkin kanssa pariin otteeseen ja nyt aamulla näin senkin ihmeen, että Figo yritti leikittää Kippeä, mutta Kippe ei halunnut. Tuli vaan vessaan nukkumaan mun jalkoihin!! Olivat kyllä ulkona jo temunneet pitkään.