Kumma miten se ylösnouseminen on maanantai aamuisin vaikeaa?! No tosin sentää saan nyt tehä kotona hommia, joten ei ole mikää aikanen herätys edes kun kasiin asti saa nukkua. ..ja pääsee ekana koirien kanssa ulos. Käytiin rannassa/jäällä lenkki. Lenkin ohessa pikku tottikset.

Skippyllä oli nyt intoa vähän paljon. Noudot meni ihan plörinäksi...pikku kapulan kanssa meni ihan sähläämiseksi, kun penne nakkeli sitä niin kevyesti minne sattuu innostuksissaan...Isommalla kapulalla parempi, kun pitää pitää tiivis ote. Tosin tuo isompi on kapulana huono, kun siinä on hankalan paksu se keskiosakin, eli vaikea ottaa ja pitää, ainakin Skippyn. Tarttee odottaa että saan ensi viikonlopun jälkee porukoilta pennelle parhaan kapulan. Himpun painava, mutta keskiosa on kaponen.

Kosketuslätkä meni sitten hyvin innosta huolimatta. Tosin noutojen jälkeen ekan kerran lätkälle mentyään meinasi tuoda sen lätkän mulle...Noh, kun tajusi että tätähän tartti vaan koskettaa, niin ok. Nyt haki lätkää kaempaakin ja etsi sitä vaikka oli osittain lumen alla.

Sitten niitä sivulletuloja ja seuraamisia namin kanssa. En imuta namilla, mutta namit on kädessä valmiina ja palkaan nyt tosi tiheään. Paikka pysyy nyt hyvänä. Tosin takapäätä ei vielä osaa käyttää noissa yksittäisissä sivuttaisaskelissa, muuten mielestäni hyvä.

Figo kävi välillä tekemässä noutoa. Tai oikekastaan vähän vaan juostiin kapulan kanssa että oli kivaa. Sitten toisella kertaa istu-maahan -kakeja. Nyt oli hyvät istumaan nousut!! Varmaan ekaa kertaa sellaset nopeat ja sähäkät! Figokin sai nyt vähän puuhaa, vaikka Pasi kielsikin sitä touhuttamasta... .. ;-)

Ja nyt sitten niihin oikeisiin hommiin... ..