Kerrankin voisi sanoa, että koko laumalla meni ihan hyvin!

Mä&Skippy startattiin Miekkiöstä jo klo 6.30 etsintäkokeeseen kohti Pitäjänmäkeä ja Talin kenttää. Mua oikeasti jännitti taas eniten se perille löytäminen ja siellä maastoihin löytäminen…nukuinkin tosi pätkittäin ja huonosti, vaikka normisti kisat ei paljon uniin vaikuta. Noh, turhaan jännitin, hyvin löytyi perille ja maastotkin oli helposti Turun motarin varrella.

Ekana maastot. Täytyy kyllä todeta, että EK:ssa(kin) tuota odottelua tulee aika paljon… Jälki. Eka koejälki ikinä meille. Jana tuntui tosi lyhyeltä, samoin itse jälki (no eihän se olekaan kun sen 300m). Täydet 60 pistettä ja aikaa meni joku 5min.

Pudotettu 18/20p. Vähän liikaa seilasi seuruuosuudella, mistä pisteet pois, muuten oikein kivasti!

Tarkkuus 18/20p. Löysi aika pian, otti suuhun, sylki roskia (&esineen) pois, nappasi uudelleen ja toi hyvin käteen.

Esineruutu 28/30p. Olipa vaikea ruutu!! Vaikkei siltä näyttänyt, mutta VOI-koiratkin löysi vaan 1-2 esinettä. Kipallakin meni kauan aikaa, 2p. pois kun oli vähän kuopassut(?) esinettä ennen kuin nosti&toi. Kivasti teki kyllä töitä!

Haku täydet 70p.! Vaikka ei se kyllä lähellekään täydellinen ollut…aika huonoa työskentelyä etenkin ekat pistot (taaksepäin, mutkitellen jne.). Ite oikein tokasin tuomarille, kun käveltiin vikalta piilolta keskilinjalle, että olipa huonoja pistoja, mutta en viitsinyt kuuman sään takia alkaa nillittämään&korjailemaan, kun tottis vielä edessä… Arvostelussa tuomari vaan sanoi, että koira oli energinen ja motivoitunut työskentelijä säästä huolimatta. (vika EK-koira maastossa ja ainoana täydet tästä…?)

Maastosta siis kivasti 194/200 pistettä!!

Sitten suoraan kentälle. Mulla ihan kauhee nälkä ja heti ostamaan Fanta&leipää. Siinä oli just meitä edeltävä pari jo suorittamassa, kun ängin syötävää poskeen ja sitten äkkiä hakemaa koira autosta laukauksia kuuntelemaan.

Vähän mua jännitti, että kuinka vielä jaksaa, etenkin kun ekana paikkamakuu täydessä auringon paahteessa… turha pelko oli onneksi! Paikkamakuussa jostain syystä katteli takaviistoon melki koko ajan?! (eteenmenopaikkaa..?) Erinomainen.

seuruu-normal.jpg
pikkusenhan tuo edistää :D

Tasamaaliikeet ok muuten, paitsi luoksetulossa istui sellaisen välimuodon eteen/sivulle…pöh. Hyppynoudon kiersi takasin tullessa ja taas räkäsi kapulan mun jalkoihin… Estenouto ok, paitsi jotain häikkää oli (vinosti edessä tai vajaa sivulla). Eteenmeno ok.

nouto2-normal.jpg
Hämähäkkikoira

Yhteensä 85 pistettä.

Eli EK1 ykköstuloksella!! :)) On mulla HIENO koira <3

palkinnoilla2-normal.jpg
Nämä oli SBCAK:n PK-mestikset samalla.
Sirke&Tuuri voitti EK1:n paremman tottiksen ansiosta.
kuvat Henriikka Havukunnas

Takasin kotona vähän ennen seiskaa, eli 12h koepäivä. Ei paljon jaksanu juhlia siideriä, saunaa&pizzaa kummemmin :D

….SAMAAN AIKAAN TOISAALLA KEHÄ YKKÖSEN VARRELLA…

…kisasi Pasi EW-koirien kanssa. Wiulle ekalta hypäriltä 0 ja sijoitus 2. (Twixy voitti ollen ihan inasen nopeempi). Agiradalta myös 0 ja sijoitus 3. kunnon kontakteilla. Oli keinulla astunut harhaan, ja joku mutka hetki sen jälkeen oli venähtänyt, kun Pasi oli vaan yrittänyt tuijottaa koiraa, että liikkuuhan varmasti normaalisti. Ei onneksi ollut satuttanut. Aika vakuuttavaa on meno nyt näin SM-kisojen alla :)

IMG_3342-normal.jpg
kuva leiriltä by Esa Muotka

Figo teki keskimmäisen agiradan. Alkaa ukkokin olemaan iskussa!! Tulos tosin HYL väärän putken pään takia, mutta meno ok ja kaikki 65cm rimat pysyi ylhäällä!

Harvoin sitä on näinkin tulosrikas päivä!

EO_ranging-normal.jpg
Wiulla menee aika kivasti myös EO-rankingissa, piti ihan ikuistaa tämä ;)