...ainakin hetkeksi. Siis kovat pakkaset on ainakin hetkeksi hellittänyt, lomia ei tartte ihan heti uudelleen odotellakaan! No sitte kesällä!

Mutta olipa ihana lomaviikko. Ei sitä taas ollut huomannutkaan olevansa loman tarpeessa -vasta lomalla huomasi, että kyllä se tuli ihan hyvään väliin. Työkaveri sanoi kun tulin lomalta, että oot ihan eri pirteen näkönen. Joten taisi loma tehdä tehtävänsä.

Mun ensimäminen kerta Alpeilla, tarkemmin Itävallassa Ehrwaldin pikkukylässä, ihan Saksan rajan tuntumassa. Vuoret oli MaHTaVaT, kertakaikkiaan. Lautailtiin joka päivä hienoilla ja pitkillä rinteillä (pisin yhtenäinen lasku taisi olla 7km), syötii kunnolla ja nukuttiin hyvin. Siitä on hyvä loma tehty.

Ihan muutama otos lomareissulta:


Ehrwaldin kylän maisemia


Alppeja. Käytii Saksan korkeimmassa kohdassa Zugspitzella, 3km korkeudessa. Huikeat näköalat!!


Nukkavan lohikäärmeen selkä (mun mielikuvitus...)


Tämä oli ihan siskosten reissu -eli matkakaverina pikkusisko Epi


Epi laudalla


...ja mä myös (siis kyllä mä pystyssäkin pysyn, heh. Tuli vaan usein chillailtua siellä rinteissä auringon paisteessa)

Kotiuduttiin perjantaina myöhään illalla / yöllä. Heti lauantaina oli Pasilla Vähäniityn Sarin agilityvalmennus. Sari olikin tosi kannustava ja positiivinen kouluttaja. Figo meni kaksi kierrosta -molemmilla oikein näppärästi. Siis oikeasti tosi hyvin treenimäärään nähden taas. Paikoittain poikien meno on jo ihan pro:n näköstä, että voisi jo niitä huippujakin kiusata. Mutta se, että paikoittaisen hyvän menon saa kestämään koko pitkän radan ajan.... Jälleen kerran -ei ole helppo laji!! Mutta tosi positiivinen fiilis jäi ja Figolle oli vapaapäivät tehneet hyvää -pikkumies jaksoi painaa asenteella koko pitkän valmennuksen yhtään hiipumatta, wow.

Pojat on saaneet kurveja tiukemmiksi kesään verrattuna. Nyt ehkä se suurin ero huippuihin on rytmityksessä. Että rata kokonaisuudessaan menisi hyvässä rytmissä läpi ja pakka ei leviäisi missään vaiheessa.

Skippy pääsi tekemää yhden kierroksen, kun Pasi ei tarkoituksella enää halunnut ottaa Figoa kolmannelle kiesille, kun oli mennyt kaksi ekaa nii-in hyvin (jotkut osaa lopettaa silloin kun vielä menee hyvin...). No sanotaan että Kippe on vähän talviterässä!

Eilen maanantaina käytii Asikkalassa epiksissä. Kippe mölli ja I-luokka, Figo II / III-luokka. Skippyyn pätee sama kuin yllä -eli nyt tarttee taas treeniä että aksa lähtee kulkemaa. Pojilla meni ihan kivasti. Oli vähän hassu rata toooosi pienine esteväleineen.... Pasi sano että oli itellä tosi epävarma olo radasta ja omasta ohjauksesta, mutta ei näyttänyt niin pahalta miltä ehkä ohjaajasta tuntui. Paikoittain taas tosi kivaa menoa, mutta muutama moka mahtui mukaan.