...siltä se hieman ainakin tuntuu! Viime syksyllä Kipa oli jo mielestäni ihan valmis avoon, mutta kahdessa kokeessa vaan kävi niin, että etu- ja takakulmista nousi umpparit ja keskimmäinen avopiilo jäi. Joten nyt keväällä sitten uutta yritystä, alla kahdet onnistuneet hakureenit. Tajusin, että kiintorullalla ei olla tehty sitten lokakuun kokeen, mutta kyllä se sen osaa....osaahan...?!

Sunnuntaina aamusta kohti Hyvinkään hakukokeita. Olikin pienet (4 koirakkoa) kokeet, tuomarina Antti Konttinen. Oikein sujuvaa&leppoisaa. Ekana tottis:
- noudot HUONOT, kiersi molemmat esteet palatessa ja luovutukset jostain syystä aivan hanurista (vinot, kerran jopa tiputti kapulan mun eteen?!?)
- yleinen ilme, jähmeän oloinen ja voimaton

+ tasamaaliikkeet teknisesti ok, vaikka voima puuttuikin (paitsi eteenmeno kaikkinensa HIENO!!)
+ ei reagoinut ampuihin

yhteensä 78 pistettä....sinne ne noutoihin jäi (taas) ne pisteet...

Melkein heti perään esineruutu. Eka löytyi nopeesti takakulmasta. Toinen ei sitten löytynytkään...haravoi aluetta kyllä tehokkaannäköisesti ainakin...mutta nenä taisi olla kiinni. Lopussa jäi keskelle ruutua tarkentamaan. Aika loppui. Kysyin saanko reeninä lähettää hakemaan sen mitä tarkensi; lähetin ja nousi heti. 18 pistettä. (...eli mun motivaatioreenit on menneet perille, nyt pitäisi sitten vielä kaivaa se nenäkin takaisin päähän :D )

Sitten pienen matkan päähän hakuun. Jännitys jäi onneksi tuonne Vinttikoiraradalle, oli aika luottavainen olo, vaikka tietty aina voi tapahtua mitä vaan...ainakin meidän tuurilla (vaikka taidostahan, ei tuurista, se on kiinni). Kipa ekana maastoon. Maasto oli aika tasaista, kuivaa kangasmetsää, risukasoilla höystettynä.

Ekoilla lähetyksillä nousi molemmilta puolilta ukot umppareista; eka aivan etukulmasta, toinen noin 20m vastakkaisesta etukulmasta. Sitten puksuteltiinkin tyhjää ja melkein takakulmasta se viimeinen sitten! Tiesin jo lähettäessä, että on siellä takana, kun Kipa nosti nenää keskilinjalla siihenmalliin. Huh! Ilmasut taisi olla erinomainen-erittäin hyvä-erinomainen. Olin kyllä täysin tyytyväinen Koposeen; oikein mallikkaat pistot ja hyvin työskenteli!!! Tuomari kehui yhteistyötä ja ohjattavuttaa. 165 pistettä.

Elikkäs II-tuloksella HK2!!!!!!!!! Ihan kiva kauden aloitus maastopuolelle!