Jääny päivittelemättä wappuviikon hulinat, tosin mitää kummempaa koirarintamalla tapahtunutkaa. Koirat vietti vappuviikonlopun mummolassa metsälenkkeillen, meidän kaksijalkaisten juhliessa Helsingissä&Lahdessa. Allekirjoittaneella on ollu jotenki motivaatio hukassa ja reenit taisikin jäädä johonkin pikku tokoiluun. Mutta nyt vihdoin tämäkin mattimyöhänen ehti kammeta ittensä metsään -hakukauden korkkaus!! 

Elinan, Katrin, Riikan & Mikon kanssa Kunnaksekssa. Menin vähän aiemmin ja tein pudotetun ja tarkkuuden. Kippe oli kovati pätevä&nopia -emäntä meinasi eksyä metsään jo pudotetun matkan aikana (kuin kukaan voi olla näin onneton?!).

Oltiin ahkeria ja tallattiin myös esineruutu (tuli hieman viuhka niin että takalinja oli varmaan 70m). Kippe alotti esineillä. Takakulman risukkoon lähetin ehkä kolme kertaa, ei vaan löytänyt. Sitten keskeltä läheltä, nosti heti ekalla hienosti. Toinen takakulma taisi nousta vasta tokalla lähetyksellä. Eihän se nyt ihan taiteensääntöjen mukaan mennyt, mutta olin kovasti tyytyväinen Pönniseen; yhtään ei usko hiipunut tyhjistä (näinhän on joskus käynyt!) ja samoin molemmat vieraat esineet nosti epäröimättä, kiva että sekin ongelma on (toivottavasti) unohtunut. Bonuksena meni suoraan sinne minne lähetin. Eli ihan ok kesän eka esineruutu.

Sitten haku. Helppo avaus puolen vuoden talvitauon jälkeen. 3 suoraa pistoa suorapalkalla. Pätevä likka oli ja suoraan piiloille (oli taas ihan reippaan syvät tallaukset).

Skippy oli aivan innoissaan ja onnellinen pieni borderskollie ja
emäntä muisti miksi tätä tehdään.
Juurikin siksi, että koira rakastaa sitä ja itse saa olla raittiissa ulkoilmassa hyvässä seurassa!


Muutama kuva viimekesältä piristykseksi!