Lähdin Tanjan matkaseuraksi Mikkeliin tokoilemaan, kun siellä oli Marjannan treenivuorolla muut peruneet, niin lähdettiin sitten jakamaan hallikuluja. Päätin tehdä kisanomaisen reenin, kun kerran mennään täysin uuteen halliin ja Tanjan lisäksi muut ihmisetkin oli ainakin koiralle vieraita. 

Kippe ei paljon uutta tilaa noteerannut, ehkäpä tämä on tulosta niistä lukuisista kisareissuista, joissa on ollu mukana seuraneitinä, ei vieraat mestat paljon ihmetytä.

Seuraaminen: otin Kipen suoraan häkistä, pienet virittelyt lelulla. Olikin sitten vähän liian korkeessa vireessä ja alussa ei oikein keskittyny. Loppua kohti parani, mutta haukahti muutaman kerran niissä askelsiirtymissä! Oho  Mutta vire ei siis ainakaan laskenut, hyvähyvä. Vaikka tuo haukkuminen ei hyvä olekaan... Olisko ollu sellanen 8 seuraaminen

Liikkeestä istuminen hyvin.

Luoksetulo: yllätti mut todella positiivisesti (kun se stoppi on ollu koko liikkeessä niiiin huono)!! No joo, annoin stoppiin vähän liian tehokkaan käsimerkin, mutta hienostipa pysähtyi! Maahan myös ok. Hyvät tasaset vauhdit joka pätkällä.

Ruutu: voihan...tämä sitten olisi menny nollille. Haki ensin luoksetulon merkeille, tarjosi montaa eri merkkiä, sitten siirtyi tarjoamaan ruudun merkkejä, eli näkyi että ollaan nyt opeteltua merkkiä paljon. Vihdoin meni ruutuun oikealle kohdalle. Kutsuin pois ja uusinta. Nyt meni hyvin. Koko liike loppuun, ei ongelmia loppuosassa.

Metskunouto: olin päättänyt jo ennakkoon, että palkkaan tässä kohtaa, joten ihan kokeenomaisesti ei tehty. Tai no se kokeenomaisuushan kyllä katosi jo tossa ruudussa... Eli palkkasin kun nosti kapulan hyvin ja alkoi palauttaa laukalla -> vauhtipalkka. 

Hyppynouto: ihan ok, paitsi että kapulasta lensi palauttaessa toinen pää irti

Tunnari: tunnarissa taas paljastui, että kyllä koira oli vähän paineistunu/epävarma, kun teki taas varmistelua. Tuli omalle oikeastaan heti, nosti, tiputti, haisteli kaikki vieraat ja sitten vasta toi oman... Hyvin toi laukalla ja hyvin luovutus.

Kaukot: ekaan nousuun tartti kaksi käskyä, loput hyvin. Itseassa yllättävän hyvin nämäkin, ei siis juurikaan liikkunut.

Sitten kunnon leikit loppuun. Ja pakko oli tehdä vielä yksi ruutuun lähetys siinä biletyksen lomassa.

Kyllä kaikkinensa olin tyytyväinen –onhan tuolla vielä pientä korjattavaa ja paljon hiottavaa, mutta parempaan menossa! Ja mua ihan jänskätti, kun olin ihan ekana suorittamassa ja oli uusia silmäpareja kattomassa, joten saatiin kyllä aika kokeenomaiset olosuhteet senkin osalta.

Vuoron loppuu vielä paikkamakuu. Ei koko 4 minuuttia, halusin mennä palkkaamaan, kun kerrankin ei kääntynyt lonkalle!

Lauantaina Mikkelin reissun jälkeen mentii Pasin kanssa Heinolan Kumpeli Spahan. Hotelli Kumpeliin oli tässä joku aika sitten tehty Spa puoli, joten käytii kattomassa. Oli kyllä oikein viihtysä ja siisti paikka -tulihan hyvästi rentouduttua!! Ihanaa!

Sunnuntaina aamulla juoksuteltii koissuja vähän hangessa/kierräteltii puita ja illalla kävin juoksemassa. Molemmat suurimman osan vapaana, F välillä veti. Hieroin molemmat lenkin jälkeen ja Pönsylle Back on track selkään –silti ontui taas muutaman askeleen levon jälkeen... ...