Wiuska meni ja täytti pääsiäisenä jo kokonaista neljä vuotta! Lahjaksi se sai treenejä sekä anopin herkkuja mökillä :P

TÄSSÄ nelivuotiaan taidonnäyte aksasta.

20150403_145323.jpg
Nelivuotias neiti <3

Lauantaina oli toisen hakuryhmän ”kaudenavaus”. Tehtiin kaikille kierros hakua, esineruutu sekä ilmasut. Ja sitten käytiin ruotimassa näitä Nastolan ABC:lla Hese-mätön kera :) Olipa mukava päivä ja sääkin suosi ennustuksista huolimatta!

Wiu ei nyt ollut ihan parhaimmillaan. Haussa seuraavanlainen treeni: löytö ilmasulla – tyhjä – löytö suorapalkalla – löytö ilmasulla. Ilmaisuissa ei rullan luovutukset olleet nyt hyviä (edes erillisissä ilmaisutreeneissä jotka tehtiin vikaksi). Tai piti kyllä sivulle asti, mutta irroitti heti kun laitoin käden rullalle. Ehkä olen näissä taas ollut vähän epäselvä ja harmaalla alueella. Pitää vaan taas muistutella, että vasta käskystä irti! Tyhjäkin oli vähän tynkä, tsekkasi umpparin ja tuli takaisin. Noh, summa summarum, ukot löytyi & tuli ilmaistua, vaikkei nyt ihan täydellisesti mennytkään.

Esineruutu oli Wiuksi yllättävän hyvä (samoin oli kun tein torstaina lenkin varrella molemmille likoille), kun eihän sille ole esineitä montaakaan kertaa tehty! Niin että yllättävän hyvin heti kevään ekoilla kerroilla tiesi, mitä ollaan tekemässä. Molemmat ruudut niin, että Wiu näki yhden esineen viennin ja muut sitten valmiina. Maanantaina pellolla ei sitten ollutkaan niin hyvä, koska tarttui tosi vahvasti mun poikittaistallauksiin eikä edennyt yhtään suoraan & tarpeeksi syvälle. Noh, saatiin pienten säätöjen jälkeen kaikki esineet talteen :D Mutta nyt pitää kiinnittää huomioita noihin tallauksiin, ettei tartu niihin!!

20150406_124530.jpg
Ole hyvä!

Skippy pääsi maanantaina Taijan kanssa (toista kertaa) hakuilemaan :) (mun&Wiun oli pakko skipata, kun olin niin kipeenä…plääh). Olivat tehneet tyhjä – löytö – tyhjä – tyhjä –löytö – löytö. Löydöt aina ilmaisuilla. Oli kuulema Skippy vienyt Taijaa radalla eikä toisinpäin :D Mä oon kyllä ihan varmasti opettanut sen vaan liian löpsösti, saanut karkailla pistoille yms. ”pientä kivaa”.  No Taija laittaa sen ruotuun, niin varmasti kulkee kohta paremmin Taijan kanssa kun mun kanssa ikinä!

Taija_Skippy2.jpg
Skippy ja lainaohjaaja Taija

20150406_172542.jpg
Kyllä sitten maanantaina väsytti, kun pääsiäisen pyhät touhuttu&treenattu ja mökilläkin oltu!

IMG_20150404_200443.jpg
Figo on ollu mummolassa -tässä kylläkin mökillä meijän kummilikka Annin kanssa <3
(valokuvasta puhelimella otettu kuva...)