Joululoma on vierähtäny pääsääntöisesti löhöillessä. Joulunpyhät loikoiltiin porukoilla; syöty ja nukuttu on. Ja jokapäivä käyty valosan aikaan lenkillä. Joulupäivänä otettin kaffet&glögit termariin ja käpsittiin aivan ihanassa talvisäässä Karhulammen kodalle. Skippy on ollu aika könkkä takapäästään ja alkoi aatonaattona pitkästä aikaa ontumaan... eihän sitä malttanu yksin sisään jättään lenkkien ajaksi, joten mukana se on kiitänyt. Umpihankia ollaan vältetty, mutta muuten on vapaana painanut. Ontuminen jäi parissa päivässä pois, mutta ei tuo vielä hirveän vetreältä näytä, jos nyt ei kovin vetreä ole normaalistikaan.


Wiukin sai 4 päivän aksabreikin joulunpyhinä. Tapanina olikin jo Rannikon Timon koutsaamat reenit. Vuoden viimesenä viikonloppuna Wiuska ahkeroi toisissa II-luokan kisoissa, Vantaalla. Ekalla radalla 0-voitto, kontaktit oikein hyvin ja varmasti. Meni lujaa! Toisella radalla (hypäri) HYL. Alku oikein hienoa rataa, keskivaiheilla joku leikkaus oli vähän epäonnistunu ja Wiu oli nappassu väärän hypyn. Loppurata taas sujuvasti, mm. kepit seinää kohti varmasti, vaikka Pasi oli sivuirronnut reippaasti! Taitava tyttö!! Harmittaa kun näitä hienoja ratoja ei nyt ole livekuvana...
 

kuva Jukka Pätynen

Figo-malamuutti ei hetkahda pakkasia, toisin kun tytöt. Tai etenkin Kipan tassut. Äskenkin käytiin juoksemassa -15 pakkasessa, uskollinen lenkkikaveri puksuttaa tasasta dieselmenoa! :)


Vähän vielä lomaa jäljellä! Saa keskittyä nukkumiseen ja kaikkeen kivaan tekemiseen! Saas nähdä mitä Uusi Vuosi tuo tullessaan -kisakentille päästään heti loppiaisena...!!


VALOISAA JA


VAUHDIKKAAN LEIKKISÄÄ
UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!!