Pakkassäässä kohti Sysmää, ei onneksi ihan aamusta ja isi lähti matkaseuraksi (Pasi oli Niinun aksavalmennuksessa Korkeavireen hallilla). Olihan jännä kisapaikka liikkahallissa, aika pieni tila kehään mentäessä, ei paljon mahtunu virittelmää koiraa ja hiljasta ku huopatossutehtaalla, niin ei paljon kehdannukaa riehua siinä.

Tuomarina Markku Santamäki, jolta näyttävästi sai lahjapisteitä aika paljon... =/

Paikkamakuu 9 : ei olis kuulunu ollu ysi, kun nousi vasta kolmannella sivulle! Ei ollu edes kääntyny lonkalle, mutta oli tuijotellu naapureita.


Paikkamakuuseen menossa


Omaa vuoroa odotellessa...

Seuraaminen 9 : mie pöhkö annoin ylimäärässen käskyn kun käännyttiin juoksussa vasuriin, ihan turhaa, mutta sitä se jännitys teettää... Paikallaa käännökset oli hyviä! Juoksussa vähän oli kuutamolla yhellä suoralla....

Liikkeestä istu 10 : hyvä oli.

Luoksetulo 7 : osaa pysähtyä napakamminkin, maahanmenoon 2 käskyä, ekalla jäi seisomaa. Loppuasento vähän liian tiivis ja vauhdilla...

Ruutu 7 : banaanina sivusta sisää, 2 käskyä maahanmenoon (ekalla jäi vajaaksi kyynärät ylös).

Hyppynouto 10 : ei olis kuulunu olla. Kapulaa nostaessa vähän pelleili, joo heitin kapulan laidan ja maton reunan väliin, mutta olis voinu nostaa siistimminki, tiivis palautus jonka jäi seisomaa!! Vino perusasento, mikä taisi toistua odotetusti jokaisessa edestä sivulle siirtymisessä.

Metsku 8,5 :  korrekti nosto viime aikojen epävarmuudesta huolimatta, kiva! Mutta palautti melki koko matkan ravilla ja sivulle siirtymiseen 2 käskyä (?)

Tunnari 8 : vähän tökki jotain vierasta ja piti vähän varmistella ennen kun uskalsi tuoda oman, ravilla palautus.

Kaukot 5 : odotetusti perseestä, olis voinu antaa nollankin. Eka istuminen jäi tekemättä kokonaan ja liikkui eteenpäin ehkä puoli metriä... ..


Loppusaarnaa kuuntelemassa, ja se kesti....
Isi otti videokuvaakin, mutta oli ollut asetukset vähän niinjanäin, joten en viiti edes ladata nettiin....

Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 256, eli niin rimaa hipoen VOI I kun vaan voi olla  Sijoituksena 3., Zip&Oili voitti tosi hienolla suorituksella, wau!!

Vähän kummastutti noi nihkeät sivulle siirtymiset, kun parissakin kohtaa tartti useempia käskyjä niin maasta noustessa kun edestä siirryttäessä. Pitää tosissaan ottaa työn alle, kuten miljoona muutakin asiaa.... Mutta olin tyytyväinen siihen, että mä en jännittänyt mitenkää ylimaallisesti ja pystyin toimimaa ihan järkevästi ja koiraa paljon kehuen! Ja Kippekään ei menny ihan kipsii, kyl se tästä!!

Seuraavat VOIttajat noin kuukauden päästä Kouvolassa ja Vääksyssä -kisakokemusta.