Lauantai aamusta aikainen herätys ja nokka kohti Kouvolaa. Oli mukava palata Wiun kanssa kisaamaan vaikka ei mennytkään ihan putkeen.

Ensimmäisen radan pystyi vetämään hyvin perusohjauksella. Vähän ennen A:ta tuli rima alas, joten päätin kokeilla Wiun malttia kontaktilla. Eihän se malttanut, joten palautin takaisin kontaktille. Radasta jäi kuitenkin ihan hyvä tuntuma.

Toinen rata meni sitten ihan hassussa kohtaa hyllyksi. Lähdin puolihuolimattomasti liikkeelle, kun ajattelin, että kyllä Wiu kepit ottaa, mutta menikin keinulle. En sitten hokannut, että olisi pitänyt kehua ja antaa mennä keinu loppuun. Kun jatkoin rataa, niin puomilla näkyikin jo epävarmuutta alasmenossa. Luulen, että johtui pitkälti edellisestä tilanteesta. Jatkoin vielä puomin jälkeen radan loppuun ja se onnistui. En yhtään tykännyt putken jälkeisestä kohdasta, sillä siinä oli vaara törmätä koiran kanssa. Tämän piti olla se vaikea kohta eikä aiemmat.

Hyppärillä sai luukuttaa ihan kunnolla. Kepeille laitossa jouduin hieman taistelemaan, sillä putken jälkeinen hyppy veti puoleensa, liike oli liikaa eteenpäin.  Myös pussikohdassa ja lopussa putkella (jossa tuli kielto) tuli ryntäiltyä liikaa. Hieman näkyi tekemättömyys omassa rytmityksessä, aina ei mennyt ihan nappiin. Wiu oli tosi pirtsakka ja annoin sen tehdä itsenäisesti, mutta en ihan tarpeeksi malttanut,

Ratojen jälkeen halusin mennä kontakteja hieman korjaamaan sivukentälle - sieltä löytyi A ja keinu. A:lla oli ihan selkeä lukko, kun ei välillä  suostunut menemään päätyyn, vaan jäi minua odottamaan ja keksi kaikkea. Onneksi sain lukkoja hieman availtua ja ehkä huomenna ollaan jo vähän parempia. On ne vaan herkkiä nuo kontaktit.

Radat: http://www.youtube.com/watch?v=qeMwFAGuHO4&edit=vd

Pieni kisatauko näkyi pieninä virheinä ja yli-innokkuutena. Kun vielä oli vähän huonoa tuuria niin nollia ei kertynyt. Tässä vielä Purinan radat:

http://www.youtube.com/watch?v=-y4tlmM8bf8&edit=vd