Pistetääs pitkästä aikaa ihan tällainen treenipostaus Eilen taas torstain vakkarivuorolla Riikan&Linan kanssa Hurttahallilla. Väsytti ihan pirusti lähtiessä... Kävin työpäivän jälkeen työhaastattelussa ja siitä sitte suoraa lenkille koirien kanssa. Hetken kun ehti sohvalla löhötä, niin iski aika väsy.

Kipelle olin suunnitellu kisanomasen treenin, nyt kun oli liikkurikin käytettävissä.

1. kierros
seuraaminen:
- edisti(&painoi) etenkin alussa ihan sikana
- jätti pari perusasentoa hitaastakävelystä tekemättä(?)
- minä en puuttunu possuiluun (paitsi noi pari perusasentoa), vaikka olin päättänyt, että puutun virheisiin...
+ asenne
+ juoksun stopit&käännökset

Z
- seuraaminen edelleen aika karseeta edistämistä
+ itse asennot oli kuulema tosi täpäkät, jes! Reeni menny perille!

luoksetulo:
- löysät stopit
- vähän nytkähteli liikkurin käskyistä
+ vauhti
+ lopun asennot (kerrankin suorat!)

ohjattu (vasen):
- tartti kaksi suunta käskyä, ekalla lähti ihan mihin sattuu... korjasi kyllä hyvin!
+ merkki!!! paitsi unohin sanoa "stop"

tunnari:
- rumasti kapuloille
- epävarma, kerran kysyi neuvoa
- jäi vähän kauas palautusasentoon
+ ratkaisi itse oman kapulan
+ palautusvauhti

-> pallopalkka

Yleisesti olen hirmu tyytyväinen siihen, että vihdoin neljän vuoden jälkeen Kipellä pysyy sama asenne, eikä vietti ainakaan laske! On varmempi ja iloinen ihan vaan tekemisestä, vaikkei varsinaista palkkaa tulekaa!! Tai näin ainakin nyt viime aikojen palkkaamattomuus treeneissä.
Hirmustihan siellä on pieniä kauneusvirheitä ja hiottavaa. Ne ei niin ole mun vahvuus, mutta koitetaan parantaa pikkuosioita.

2. kierros
ruutu:
+ sairaan hyvä kokonaisuudessaan, kuin kiva!
+ merkki!!! (muistin sanoa "stop", tosin vähän liian viiveellä...)

hyppynouto:
- meinasi varastaa kapulalle
muuten ok

kaukot:
- eteni jonku 30cm...
+ asenne
+ tosi täpäkät vaihdot
+ ei välittänyt heiluvasta liikkuri-Riikasta

-> pallopalkka

Sama hyvä asenne oli!

Loppuun vielä metrinen ja A. Kyllä se Kipen (paluu)hyppy on jotain aivan hirveää kateltavaa. Sitä oikeasti jännittää aivan sikana. Tulee kuitenkin yli. Mun ihana pieni tsemppaaja!!!

Wiun kanssa tehtii yhtäaikaa Linan kanssa. Vaikka sillä muuten toiset koirat on nyt ihan hirrrrveän kamalia mörköjä, niin ihme kyllä hallissa ei juuri ongelmaa ole. Kyllä se tiedostaa toisen koiran läsnäolon, mutta toimii ja tekee ihan normisti. Kerran esim. laitoin Wiun ruutuun ja Lina tuli luoksetulossaan matkalla vastaan. Silti Wiu meni suoraan ilman mitää väistöbanaaneja ruutuun!

Wiu teki kolme settiä. Ekassa&tokassa(?) seuraamista, olisiko tämä jopa hieman edistynyt...?! Jääviä, maahanmeno on tullu paljon nopeemmaksi, jes. Ruutua lelulle&targetille, no eihän tässä ongelmaa. Ei yrittänyt kertaakaa sivusta sisään (mitä teki edellisessä reenissä). Luoksetuloa kiertojen kautta ja yksi liikkeenomainen. Myös sivulta maahan on nyt tullut sellaiseksi nopea pläts-tyyliseksi, nice. Autan Wiun vielä lelun avulla tohon eteen oikealle paikalle.

Vikassa setissä tehtii tokohyppyä Agilitykoira ei alkuun meinannut yhtään tajuta tokohyppyä...saatii me onnistuneita ylityksiä sitten. Vähän noudon palautusasentoa, jokunen iskunouto sekä vauhtinouto. SItten paikkamakuu Linan vieressä. Wiu on tässä niin liikkis, makaa kun tatti totisena paikoillaan. Mulkasi vaan Linaa, kun se kerran jotain maiskutteli siinä vieressä. Loppuun pikuksen pentujen kaukojumppaa.

Wiunkin kanssa oli oikein hyvä treenikerta! Koitin itse keskittyä kovasti ja olla läsnä koiran kanssa. Onnistuin aika hyvin, mikä heti heijastui Wiuskaakin!