Menneellä viikolla pakkanen taas vähän sotki treenikuvioita....Lauantain agilityt & sunnuntain ilmasutreenit peruttii parinkympin pakkasen & lumipyryn takia... *huokaus* No saatiin löhöily- ja olympialaisten kattelu weekend mökillä!

Sunnutaina kävin kuntoilemassa koissujen kanssa umpihangessa Pasin jäädessä lämmittelemää saunaa. Kahlattii hakkuuaukealla ja kallion rinteillä. Lunta on hurjasti !! Reippaasti yli polven ja bc:istä näkyy vaan nenät kun ovat hangen keskellä! Harmi kun ei ollu kameraa mukana (olisko voinu kuvatakaa vai olisko sormet jäätyny nakeiks´ heti...). Molemmat mustit oli ihan villinä, haukkua räkyttivät ku oli nii-in kivaa painaa kilpaa hangissa! No tuumasin että räkytys ei kai haittaa tuolla landella mettien keskellä ketää...

Lauantaina ulkoiltii ihan aurattuja mökkiteitä pitkin aivan ihanassa auringon paisteessa -ja aivan tosi hyyyyyytävässä tuulessa. Meinasi nenä jäätyä irti! Otettii koko lauma juoksukisaa pellon hangessa -Pasi voitti! Figo vaan turhautuneena meinas lopettaa leikin kesken, ku huomas ettei pärjää! Mökille palatessa odotti tekstiviesti, että aksa peruttu, joten menin vielä jäälle tottistelemaa. Eihän mulla olla mitää rekvisiittaa mukana, joten tehtii kerranki pk-tottista. Lähinnä luoksetuloja johon sain toivomani vauhdin takasi, jääviä ja eteenmenoa. Ekaa kertaa testasin eteenmenoa ilman lelua ja maahan -käskyn kera. Toimi. Lähinnä se oli sellasta energian purkua ja hauskan pitoa!

Viikolla (keskiviikkona) tokoilin taas lähipäiviäkodin parkkiksella yksinäni. Oli Skippyltä vähän tatsi kadoksissa...no kyllä se teki ihan reippaasti ja innolla, mutta SE jokin puuttui...hmmmm...onkohan vielä jotaki juoksujen loppuvaikutuksia vai ihan vähän vaan väsyny koissu...?! Figo oli ilonen ittesä taas.

Torstain hallivuorolla agilityssä Kippe oli kyllä ihan pätevä. Treenin teemana taas irtoaminen & kepit. Figolla kepit & kontaktit taasen. Ja vähän irtoamistakin ja tiukkaa mutkaa. Molemmat kulki kivasti ja ainakin kartturi sanoi että jäi hyvä fiilis treeneistä!! Torstainakin oli lähemmäs -20, mutta tällä vuorolla ei ole pakkasrajaa. Ja hyvin selvittii, auto käynnissä välillä, koissuilla loimet ja kunnon lämppäilyt. Hyvin tarkeni.