Noniin, se olisi sitten 2/3 koirista saikulla :( Ei kestänyt senioriherran ranne enää agilitya, vaan tuli torstain harkoista vasenta etustaan linkuttaen... ei pysty tietämään, onko jotenkin nitkahtanut tms. vai eikö vaan kestä enää agilityn tuomaa rasitusta. Niin tai näin, niin kyllä nyt oli F:n agilityt tässä. Siis toki voi joskus höntsätä jotain pientä mielenvirkistykseksi, mutta ei tavoitteellista treeniä tai kisoja. Pidetään se mielummin kunnossa ja tehdään kaikkea muuta.

Wiu näyttäisi nyt paremmalta. Toki ollutkin fyysisesti levossa, joten saa nähdä miten käy sitten joskus kun aletaan lisäämään rasitusta. Mutta maltetaan vielä! Eilen sille jälki nro 6, takapelloille. Matkaa (Endomondon mukaan) 500m ja vanheni 1,5h. Ei nameja ja uutena juttuna "kepit" (ts. käytetyt tunnarikapulat) jäljellä! Alussa oli jotenkin "kuutamolla" ja meni parikymmentä metriä, ennen kuin kunnolla "kiinnittyi" jälkeen. Sitten ok. Eka "keppi" tuon alkusuoran & kulman jälkeen. Merkkasi että "mikäs tuossa, ei kuulu kuvioon" ja olisi jatkanut matkaa. Pyysin tuomaan ja palkkasin. Matka jatkui pienen hämmästelyn jälkeen (Wiu ei heti tajunnut, että jälkeä vielä jatketaan. Eka kerta on aina eka kerta ;) ). Toinen tuolla metsäosuuden loppupäässä (joka oikeasti oli aika karmeeta ryteikköä), tämän otti jo suuhun itsenäisesti ja toi kun pyysin. Kolmas sitten lopussa, sama kuin edellisellä, eli otti suuhun ja toi kun kehuin.

jalki-normal.jpg
Alku riistapelloilla, sitten hirveä ryteikköpätkä (minkä selvitti super hyvin!), loppu sänkipellolla.
Pelto-osuuksilla tuuli tosi paljon, joten nenä vähän nousi.
Kulmat ja ojan ylitykset hienosti.

Skippyn kanssa sitten perjantaina Kausalaan, EK iltakokeena. Tuomarina Ossi Harjula. Meijän eka voittajaluokan EK ja hirmu hyvä fiilis haun osalta (NOT, mietin, että tekeekö yhtään pistoa...) :D Koko viikon muutenkin fiilis, että en halua mennä, ei voida kun epäonnistua jne. Torstaina jostain tuli sitten se kaivattu oikea fiilis; oliko se juoksulenkin tuoma hyvä olo, Figon nilkuttaminen (joka taas antoi perspektiiviä asioihin), hyvin menneen EK2:n muistelu vai mikä? Joka tapauksessa sain sen oikean asenteen; kiva päästä tekemään Koposen kanssa! Kaikki on meille valmiiksi järjestetty ja kaikki osa-alueet tehdään nauttien, vaikka koulariin ei olisikaan mahista!! Tältä pohjalta sitten töiden jälkeen kohti Kausalaa, eli ihan naapuriin.

Ekana jälki. Mun mielestä tosi hyvä jana (19/20p.), hyvin jäljesti ja nosti kolme ekaa keppiä. Sitten törmättiinkin marjastajaan/sienestäjään eikä onnistuttu löytämään vikaa keppiä. Oli kuulema jääny ihan siihen hollille missä hukattii jälki. Eli 49/60p.

Sitten pudotettu. En tiedä loppuiko usko kesken vai mitä, mutta Ossi sanoi että heitti ukarit 20m ennen esinettä. Eli meni sen 130m ja palasi takaisin ;) 0p.

Tarkkuus. Tämä hyvin ja ansaitusti 20/20p.

Esineruutu. Ai vitsit tämä lämmittää mieltä, kaikki nousi ripeästi. 28/30p., -2p. kun juoksi takakulmasta kerran nostamatta esinettä (luulen ettei oikeasti edes saanut hajua ekalla kerralla, koska muuten toimi tosi kivasti eikä juoksennellut turhia).

Sitten haku... äh. Tositosi nihkeä oli taas alkuradan... ihan tynkä pistoja etukulmiin/ alkuun, sitten muutama hyvä syvä. Sitten nousi ukko jostain 80 metristä jyrkän rinteen alta. Ilmasu erinomainen. Siihen sitten loppuikin aika. Siinä 8minuutissa ei vaan ole aikaa tollaiseen tusailuun. Ja meni mahkut koulariin...

No olihan siellä monia hyviäkin juttuja. Pitää nyt treenata yli pitkiä pudotettuja ja se hakuhan nyt on työnalla anyway...! Aikamoista on tämä meidän PK-ura :D :D Joku vähemmän sitkeä (=viisaampi) voisi jo luovuttaa :P