Sunnuntaina hakureenit. Oli pakko jättää aamun tottikset väliin. Ajoin vaan mökiltä kotiin nukkumaan päikkärit&hakemaa reenikamat ennen hakua. Olisin jättänyt varmasti senkin väliin, jos olisi ollut isompi porukka tulossa… Jotenkin nukuin huonosti molemmat yöt ja la illan&su aamun olin Emman ”lapsenvahtina”. Ihan totaali sippi ja hedari vielä kaupan päälle. Skippykin oli väsynyt, torstaista asti ollut vähän poissa tolaltaan –tuullut paljon ja Kippe on sisällä joutunut pelkäämään sitä suhinaa, joka kuuluu vaikka ikkunat on kiinni jne.   Perjantaina oli työpäivän aikana tehnyt ihan ripulitkin sisään, varmaan vaan ollu niin stressissä. Syysmyrskyt vaan tuntuu jatkuvan, joten tänään jäi keittiöön portin taakse (Kipen lempparipaikka) radion kanssa. Lisäksi mökillä oli ulkona koko lauantain ja su aamun Wiun kanssa, kun ei tykkää Emmasta, niin on mielummin ulkona (sama homma Wiulla). Joten silläkin ollu vähän ylimääräistä ikävää...

Noh, nukuttiin kaikki kolme vierekkäin päikkärit (pojat siellä Purinalla) ja sitten suunnattiin puolen päivän aikaan hakuun. Uusi maasto Vuolenkosken tien varrella. Helppoa tasaista kangasmetsää.

Kipellä "teemana" oli "häiriöt" ilmaisuissa.

Eka pisto. Hah, meni hämyyn (ei kylläkään ilmaisu-teemaan liittyen)!! Noin 40 metrissä oli passitorni, jonka alaparrulla oli pressu -kävi tsekkaamassa ja tuli pois, ei tuolla ketään ole. Uusi lähetys, nyt tornin ohi ja sen takana kulkevalle hiekkatielle. Kääntyi tien mukana aluetta eteenpäin ja tuli pois -ei siellä ole ketään!! Kolmas lähetys. Nyt meni tornin ohi, tien yli ja löysi etukulmasta ukon. Tuulikin oli sopivasti niinpäin, että oli pakko edetä piilon "yli" ennenkuin haistoi. Hyvä ilmasu irtorullalla. Näytölle mennessä "kaatusin" ja nykäisin Kipen pysähdyksiin. Halusin nähdä miten reagoi ja jatkaa näyttöä. Nousin ylös ja jatkoin täysillä matkaa. Sekunnin katsoi mua ja sitten starttasi uudelleen vauhdilla näytön loppuun. Hyvähyvä, ei siis tule mun luo, tartte uutta käskyä tms.

Toinen pisto ei ollu mikää kauhian hyvä pisto, vähän eteenpäin ja sitten koukkasi takaisin päin piilolle (verkko-pressu umppari). Tässä halusin nähdä, että varmasti osaa ottaa auenneen kiintorullan, eli laitoin rullan aukinaisena roikkumaan jo lähetyksessä. Nou problemos.

Kolmas ihan perus irtorullailmasu, nyt hieno pistokin. Neljäs suorapalkka, joutui etenemään kunnon laatikon, ennenkuin tuli piilolle. Hyvä pisto!

Hyvät&mukavat treenit oli aamun väsymyksestä, kaatosateesta yms. huolimatta!!! Jokohan hakukausi menisi talvipakettiin...? Ainakin seuraavat pari viikonloppua menee pikkujoulujen merkeissä, jos sillä aikaa tulisi se lumikin...!

Wiu oli mukana Konu-malitervun kanssa tallaamassa aluetta. Tai niiden jobi oli riehua ja temuta! Wiu haki vaan yhden ukon. Haistoi kauas ja juoksi suoraan piilolle saamaan ruokansa. Nyt tiesi heti mitä ollaan tekemässä! Ei vaan viitinyt enempää siellä kaatosateessa, kun olin jo yhden koiran kunnolla treenannut (ihan vaan maalimiehiä ajatellen)... Loppuun vielä riehui Konun kanssa, kun käytii vähän tsekkaamassa uusia alueita.