Kauan on tuo ikiliikkuja saanut pysyäkin ehjänä....! Nyt sitten vähän sattui. Pasi eilen teki keppejä porukoiden takapihalla. Meidän kepit on vähän viimeistelyä vaille valmiit, ja Skippy tassu oli osunut pahasti maata vasten olevan tukimetallin reunaan. Etutassusta aukesi/halkesi reunimmainen pikku antura sisäpuolelta (varpaiden välistä ikäänkuin).

Skippy ei tähän reagoinut ollenkaan, vaan Pasi tajusi vasta kun verta alkoi ilmaantua henkeen. Juuri sulkemisaikaan eläinlääkärille ja tassu pakettiin. Saatiin aamuksi operointi aika ja tänään sitten paikkailtavaksi.

Pönninen rauhoitettiin ja tassu puudutettiin. Antura kursittiin kokoon muutamilla tikeillä. Tassu paketissa nyt 11 päivää ja antibioottikuuri. Minä tulin töihin, kun Pasi jäi kotiin valvomaan Kipen heräämistä.

Saa kyllä liikkua niin paljon kuin tassun paketointi vaan kestää. Ulkoillessa vaan suoja päälle ettei kastu. Vältetään nyt kuitenkin kaikkein revittelevimpiä liikkeitä ja lelujen heittelyä yms. Muuten Kippe on niin ihana kiltti ettei tartte sitä tötteröä kaulaan, mikä estää paketin repimisen. Eilen oli ehkä tunnin tötsä päässä -> ensin mieletön rodeo kun yritti ottaa tötsää pois, sitten jäi nököttämään paikoilleen seisomaan. Ei maannut tms. Otettiin sitten tötsä pois ja kun pari kertaa kiellettiin ihan nätisti ettei sidetta saa nykkiä, niin on saanut tämän jälkeen olla rauhassa. Ei edes yöllä, autossa tms. missä ei ole valvonnan alla revi. Fiksu mimmi.


Tälläsen lasten waterproof-rukkasen kanssa nyt ulkoillaan :)
(kuvat on nyt ihan toooosi huonoja, mutta idea selvinnee....)