Aloitetaan Figon 15.11. lauantaisista aglilitykisoista Varkaudessa -nollat antavat odottaa itseään edelleen!

Pasi&Figo oli reissussa kahdestaan (mukava aamu viiden lähtö kotoa...), kun minä olin koko viikonlopun Kuopiossa kavereita moikkaamassa & pikkujouluilemassa.

A-radalta 10. Kepeiltä 5, meni hyvin sisään, mutta innoissaan loikkasi yhden välin yli keskellä. Taisi olla liian kiire eteenpäin, kun ajatteli vähän oikeista yhden välin! ;-) Sitten yksi rima alas. Pasi sanoi että taisi olla itse vähä nkoiran edessä, joten siksi tippui.

B-radalta 15. Ekaksi taas 5 kepeiltä, nyt toisesta välistä sisään. Sitten yksi rima alas ja lopussa puomin alastulolta 5. Pasi sanoi tarkoituksella ohjanneensa radan vähän kauempana koirasta, kun oli niin irtoava. Puomilta oli tullut 5, kun nollat oli jo menny, niin Pasi ei sitten ihan täpöillä enää ohjannu ja vaatinu...

Treeniä on nyt ollu olosuhteiden pakosta vähän. Muuten meno on edelleen ykkös-kakkos luokkiin tosi hyvää ja sujuvaa. Keppejä vaan nyt pitää tahkota. Meillä on omat kepit edelleen työn alla, tai olisiko jo valmiit kun tänää mennää porukoilla -let´s see. JOS saadaan omat kepit nyt, niin sitten itsenäisyyspäivänä Helsinkiin kisoihin. Jos ei, niin sitten ei turhaan lähteä keppejä taas ryssimään.

Muuten normaalia eloa. Irtorullat & kiintorullakin (jälkimmäistähän ei nyt aikoihin vielä tarvita) on postissa tulossa, joten päästään vihdoin aloittamaan ilmaisutreenit hakuun. Vaikka se etsintäpuolikin on nyt ollut tauolla... =/

Ollaankin nyt treenattu viestiä -ainoita hommia mitä pystyy pimeässä metsässä tekemään!! Tosin eihän se ihanteellista ole sitäkään pimeässä treenata, kun koiraa ei oikeen näe... Molemmat rekut on kuitenkin tästä innoissaan, joten sehän se pääasia on! :)

Tokoa edelleen tahkotaan silloin tällöin. Seuraaminen on Kipellä parantunu ihan hurjasti jo nyt. Jatketaan samalla kaavalla. Figo on ollut niin hyvä, että Pasi epäili pitäisikö talvella jopa kisata! ;-) (siis Pasihan ei tokosta oikeen välitä...heh)