Tänään (perjantaina) aamulla vihdoin päästiin eläinlääkärille. Vihdoin siksi, että mulla oli ajanvaraamisen jälkeen monta päivää aikaa miettiä kaikki maailman pahimmat vaihtoehdot läpi ja nukuka&syödä huonosti sen takia... ONNEKSI niistä mikään ei toteutunut!!!

Kippe oli hieno pieni likka, saatiin röntgenkuvatkin otettua ilman rauhoitusta. ELi kuvattiin vasen takatassu (jota ontunut) sekä kylkiasennossa lanneranka. Vasemmassa takatassussa ei ollu mitään epänormaalia, oli ok. Lannerangassa vikojen nikamien välissä jotain pientä muutosta...?! Ilkka Kvist oli sellanen vähän mumiseva vanhempi eläinlääkäri, joten en aina ihan ymmärtänyt/saanut selvää missä mennää.... ....

Itekin näin, että selkää painellessa aristi sieltä lantion kohdalta, selkeesti käänsi peppua oikeelle, eli tavallaan väisti. Ja kuulema el.lääkärin mielestä luultavasti onkin vaan kuormittanut parempaa vasenta puolta enempi, ja siksi ontuu vasenta takasta. Eli oikeasti enempi vikaa (mm. toi asennontuntopuute) on oikealla puolella.

-----------

Kliininen diagnoosi ja hoito-oheet oli nämä:

Vasemman takajalan ontuman tutkimus, koiran otj lievä asennontuntopuute, aristaa myös lannerangan painelua. L7 ja S välissä pientä reaktiota.

- Lepoa 1vko, sitten asteittain normaaliin liikuntaa.
- Norocarp 50mg tabl., plaa plaa annostukset
- Ilmoittele vointitiedoista hoidon loputtua

-----------

Ikinä en oikein saanut selville, mitä tuo "pientä reaktiota" on..?!? Ei kuitenkaan mitään välilevypullistumia, spondyloosia tms.

Muutenkin jäi jotenkin sellanen olo, että lääkäri sen hoiti vähän vasemmalla kädellä nopeesti alta pois. Ja joko siksi, tai siksi että olin jo kuvitellut ennakkoon vaikka mitä pahuuksia, en oikein tahdo uskoa että se oli tässä ja menee yllä mainitulla hoidolla ohi.... .... Siis aivan älyttömän hienoa on, jos se menee noin!!!

Mä taidan olla vainoharhanen. Argh.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ja koska olin jo kuvitellu, että lääkäri suunnilleen lopettaa Kipen kertahujauksella ja koko maailma kaatuu tähän perjantaihin, me treenattii viikolla joka päivä jotain pientä!

Tarkkuusetsintä sujuu jo ihan kivasti, toki hiottavaa riittää, mutta se tietää jo toimintaidean. Eilen ennen hakua tehtii vähän pudotetun esineen alkeita. Ja keskiviikkona Pasin kanssa molemmille tarkkuus & esineruutu vaikeilla esineillä (tyhjä pieni shampoopurkki, pieni muovirasia ja muovinen pienen pallon puolikas). Ja se OLI vaikea, kummallakin vähän ihmettelyä, että pitääkö noi nostaa täältä?! Löysivät kyllä... Näitä pitäisi tehdä paljon, ei aina niitä helppoja, pehmeitä riepuja tai lasten sandaaleja...

Kippe on treenaillu rullajuttua taas kotinurmikolla, paranee paranee, vaikka työtä vielä(kin) riittää!

Tiistaina Kippe sai ihan pikkiriikkisen rallittaa agiradan pätkää, rimat alhaalla toki. Ah se oli onnellinen & vauhdikas! Pojat on käyny aksaamassa ti & to. Keppiklinikkaa & ratatreeniä. Huomenna lauantaina Figolla Kouvolassa 3 starttia taas.

Eilen keskiviikkona kävin Elinan, Katrin & Mikon kanssa hakuilemassa Kunnaksen Siwan takana. Oli jo niin pahat vierotusoireet, kun en oo ollu hakumettällä melki kolmeen viikkoon!! Kippe sai hakea ukot etukulmista suorapalkalla. Ihan pikkuisen vaan.... Kyllähän se tykkäsi, vaikka varmaan lopetettii sen mielestä ihan kesken...! 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Muttamutta....miten mä pystyn pitämää ton viikon ajan vaan hihnassa pissalenkeillä?! EI MITÄÄN muuta....! Ja sitten pikkuhiljaa paluu normaaliin... Niin, ja sittenkin jos tällä kuntoutuu, niin kuukauden kisakarenssi lääkkeiden takia. Toki karenssi saa ollakin, ei siinä mitää. Kuhan pikkumimmi vaan nyt kuntoutuisi normaaliksi!!!!! Ehkä sitte startataan hakuunkin vielä marras-joulukuussa....? Who knows. Pasilla on onneksi Figo treeni-&kisakoirana, muuten me molemmat naputeltaisiin pöytää ja tuijotettas joko Kippe on kunnossa! Ai niin, tein mä jo aiemmin päätöksen, joka mun on pitäny tehä jo parina syksynä, eli aloittaa uusi harrastus. EI koiraharrastus. Ensi tiistaina meen sitte tutustumaa potkunyrkkeilyyn! Katotaa kehittyykö siitä se mun haaveilema uusi harrastus...?