Lähinnä nyt eilisestä, kun parhaiten muistissa...!

Figo&Pasi kävi oman seuran epävirallisissa agilitykisoissa osallistumassa I. ja II. luokan ratoihin.

I. luokan radassa Figo oli ollut kuulema vähän vielä "nukuksissa" eikä ohjaajakaan ollut niin täpöillä mukana...HYL oli tullut. En muista mistä syystä...? Kaikkinensa Figo oli ollut vähän puolivaloilla mukana.

II. luokan rata oli ollut paljon parempi! Pasi sanoi, että jäi tosi hyvä fiilis tästä vaikka tuloksena olikin HYL. Figo oli herännyt horroksesta ja ollut tässä kuin raketti! Pasille oli tullut vähän kiire ja oli joutunut siinä tehdessä vähän säveltämäänkin, kun ei ollu tehtinyt tekemään kaikkea mitä oli suunnitellut. Hylly oli tullut hieman liian vaikean kohdan jälkeen; keinulta pujotteluun, jonka jälkeen oli ollut putken suu suoraan edessä -> sinne Figo oli sujahtanut, vaikka tarkoitus oli ollut mennä putki toisesta päästä. Loppurata oli sitten taas mennyt tosi hyvin vauhdilla. Figo oli tässä ollut hyvä ennen kaikkea vauhdin ja irtoavuuden suhteen, nyt oli kerrankin itse irtoillut hyvin ja kaukaa esteille. Tätähän tässä on treenattukin (mm. tiistaina), joten ei ehkä sittenkään turhaan ole irtoamista yritetty vahvistaa...! :)

Minä&Skippy oltiin hakuilemassa. Olisi voinut jättää tämän kerran väliin, meni huonosti ja eikä tietenkään jäänyt kovin hyvä fiilis treeneistä.

4 ukkoa suorilla (ilman apuja) lähetyksillä. Alueen etukulmaan vastatuuleen umpipiilolle, joka oli vähän raollaan. Ensimmäisellä lähetyksellä kaartoi ennen piiloa aluetta eteenpäin. Kävelin hieman piiloa kohti, jonne kutsui Skippyn ja uusi lähetys. Nytkin oli vähän kaartamassa jo eteenpäin, kuin haju tarrasikin nenään ja kurvi takasin piilolle. Nakkeja ja kunnon leluttelut Jussin kanssa! :)

Toisen piilon lähetin vähän liian "alhaalta" (joutui etenemään takarajalla jonkin verran aluetta eteenpäin piilolle). Kieppuikin jonkin aikaa siellä takarajalla, kunnes tajusi nousta rinnettä ja aluetta ylöspäiin. Tätä en tehnyt tarkoituksella, mutta minulle vaan näytettiin että piilo olisi ollut lähetyspaikan kohdalla. Toki ei tästä haittaa, hyvä pisto harjoitus vaikka jonkin aikaa etsikin hajun lähdettä takarajalla.

Kolmas piilo. Lähti ei suoraan takarajalle, vaan suoraan piilolle eli vinosti eteenpäin. Luulen että haju tuli piilolta niin hyvin, että haistoi jo keskilinjalle, joten lähti suoraan hajulle eikä tietenkään sinne minne olin lähettämässä. Koira siis toimi kyllä oikein. Tässä kävelin itse piilolle päin, mutta en huomioinut ollenkaan maalimiestä ja Skippyä jotka lähtivät kävelemään keskilinjalle päin. Ei välittänyt minusta vaan hyvin keskittyi maalimieheen.

Neljännelle upposi vasta kolmannella lähetyksellä. Täältä sitten maksalaatikkokissanruokaa ja tennispallottelua. Kävin kiertelemässä piiloa, kun maalimies palkkasi Kippeä -ei välittänyt täälläkään musta ollenkaan, hyvä näin!

Olin siinä keskilinjalla "ei-niin-tyytyväinen" treeniin, ja sain nappiin osuvaa kritiikkiä -olin itse ollut vähän "diipadaapa-fiiliksellä" hommissa. Eli pitäisi todella itsekin mennä tekemään kunnolla ja ryhdikkäästi, ei vaan huiskia sinne päin.... Eli mua pitäisi nyt vähän motivoida. Luultavasti pitäisi keksiä jotakin uutta välillä treeneihin, eikä vähiten mun mielenkiinnon ylläpitoon. Liian kauan kun tekee samalla kaavalla, menee se aika rutiiniksi, mikä taas ei ole ollenkaan hyvä...

Uusia treeni-ideoita siis keksimään....pitänee konsultoida Päiviä! :) Vaikkakin jo eilen sain Jussilta hyviä ideoita. Ja oli ihan piristävää, kun Jussi sanoi, että nyt aletaa ajatuksella rakentamaan Skippystä hakukoiraa! Näin itsekin sen ajattelen! :D