Keskiviikon "vakkarivuoron" haut, tänään mukaan ehti Henna, Heidi ja uusi hakututtavuus Marika kera sakupoika Recon.

Ehdittiin just´ennen pimeää (kasia) treenaamaan kaikki 6 koiraa ja kaikki sai kuitenkin hyvät treenit! Eli Hennan belgit, Heidin aussiet, Reco-saku ja Kippe.

Skippy otti tänään neljä valmista.

1. ja 3. oli alkumatkan sellasta tiheää koivutaimikkoa, sitten metsätien ylitys ja loppu kangas-kuusimetsään. Vastatuuleen.

2. ja 4. oli sitten aukeaa kangasmetsää. Myötätuuleen.

Ajattelin kuitenkin tuulesta huolimatta, että toi tiheä koivikko tien ylityksineen olisi se vaikeampi, mutta jälleen kerran sain huomata olevani väärässä.... Eli 1. ja 3. pistot älyttömän hienosti. Tai enhän nähnyt kun alkumatkan, kunnes katosi koivikkoon. Mutta suoraan lähti ja suoraan oli pakko jatkaakin, kun löysi ihan pirun nopeasti piilot. Ja lopun mitä piiloilta oli näkyny oli tullu suoraan. Eli jätte bra pikku-Kippe!!

Sitten 2. ja 4. pistoillle molemmille eka sellaset tynkäpistot, ja kerroin sitten että kyllä pikkuneidin täytyy nyt vaivautua juoksemaan pidemmälle vaikkei sieltä hajua tulekaan. Ja juoksihan se sitten hienot pistot. 2. pistolla oli tyhjä umppari matkan varrella (n. 35 metrissä), jonka tarkisti häntä pyörien, mutta hienosti sitten jatkoi eteenpäin piilolle.

Palkkana tänään nakkia, maksamakkaraa, possusuikaleita...ja tietenkin kahdella viimesellä patukka + Monsteri-pehmopallo!

Lopussa koirat sai  juosta kun me jäätii juoruilemaan. Ihana Heidi kun sain kyydin kotiinpäin, KiiToS! *pitäiskö hankkia oma auto (=perheen kakkosauto)?!*

Figo oli "mummolassa" Epin kanssa tehny pitkät mettälenkit (ja kuulema käyttäytynyt hienosti! Epi oikein soitti ja kertoi, kuinka oli hyvin totellu vaikka vastaan oli pölähtäny koiraki) ja Pasi oli kavereitten kanssa kattomassa HeKin lätkämatsia (olivat tähtiraadissa valitsemassa pelin parhaita pelaajia).